Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat

Bundesliga Publicat pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21560798/1/profimedia-0847418763.jpg

Werder Bremen a anunţat suspendarea internaţionalului guinean Naby Keita, care a primit şi o amendă "semnificativă". Clubul german a explicat că mijlocaşul în vârstă de 29 de ani nu se va mai antrena cu prima echipă şi nu va avea voie să intre în vestiarul profesionist până la finalul sezonului.

Motivul? „Naby Keïta nu a călătorit cu echipa la Leverkusen, sâmbătă, după ce a aflat că nu va fi titular în meciul cu Bayer din Bundesliga, dar a decis să se întoarcă acasă şi să nu participe la meci", detaliază clubul german, aflat pe locul 12 în Bundesliga, cu un avans de cinci puncte faţă de Mainz, ocupanta locurilor de baraj.

Prin acest gest, el şi-a dezamăgit echipa într-o situaţie sportivă şi personală tensionată şi s-a plasat deasupra echipei", a explicat Clemens Fritz, şeful fotbalului profesionist de la Werder Bremen, în comunicat.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele