Ultima oră
”Ne-am îndeplinit obiectivul intermediar”. Bogdan Andone, precaut înainte de barajul cu Mioveni ”Ne-am îndeplinit obiectivul intermediar”. Bogdan Andone, precaut înainte de barajul cu Mioveni
Galeria FCSB-ului se revoltă, după ce a aflat câte bilete a primit pentru derby-ul cu Rapid: „“Încă o dată îşi arată caracterul murdar!” Galeria FCSB-ului se revoltă, după ce a aflat câte bilete a primit pentru derby-ul cu Rapid: „“Încă o dată îşi arată caracterul murdar!”
Lovitură pentru City! S-a aflat cât de gravă e accidentarea lui Ederson Lovitură pentru City! S-a aflat cât de gravă e accidentarea lui Ederson
Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate” Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate”
Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova
Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda

”După o înfrângere e o bună oportunitate să ne trezim”. Charalambous sună adunarea la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21526151/1/cha.jpg

FCSB primeşte vizita lui Sepsi, duminică, de la ora 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul primei etape din play-off. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga României pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

 

Antrenorul liderului din Superliga, Elias Charalambous a declarat că elevii săi trebuie să îşi revină după eşecul zdrobitor din derby-ul cu Rapid, 4-0.

”Trebuie să arătăm o reacţie. Sunt sigur că jucătorii vor reacţiona pentru a lua cele trei puncte. Avem nevoie de sprijinul fanilor mai mult decât oricând, pe parcursul celor 90 de minute.

Cel mai bun mod de a începe play-off-ul este cu o victorie. Cred că jucătorii mei vor arăta o reacţie pentru a lua cele trei puncte.

E fotbal şi niciodată nu ştii care va fi rezultatul. Nu plângem. Suferim după înfrângere (n.r. după 0-4 cu Rapid), dar e normal să câştigi sau să pierzi meciuri.

După o înfrângere e o bună oportunitate să ne trezim”,
a spus cipriotul, la conferinţa de presă oficială.

Înaintea primei etape din play-off, FCSB este lider, cu 28 de puncte, la 4 puncte de Rapid, care ocupă locul secund, şi de 5 CFR Cluj, care încheie podiumul clasamentului. "Roş-albaştri" au fost învinşi în ultima etapă a sezonului regular de giuleşteni, scor 4-0, şi nu îşi mai pot permite paşi greşiţi în lupta pentru titlu.

De cealaltă parte, Sepsi a reuşit calificarea în play-off în urma victoriei cu Petrolul din ultima etapă şi a rezultatului de egalitate din partida FC Voluntari - U Cluj. Covăsnenii ocupă locul 6, cu 22 de puncte, la egalitate cu Farul Constanţa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele