Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21597518/1/gigi-becali.jpg

FCSB pregăteşte cu mare atenţie lotul pentru sezonul viitor. Pe lângă bătăliile din Superliga, campioana îşi propune un parcurs de senzaţie şi în Europa.

Primul care se desparte de campioană e polivalentul Ovidiu Popescu.Deşi mai multe informaţii îl dădeau ca şi transferat la Sepsi, Gigi Becali a anunţat că acesta a semnat cu Universitatea Cluj.

Omul de afaceri a dezvăluit la Fanatik Superliga alte două plecări, ambele sub formă de împrumut. Este vorba despre Ionuţ Panţîru şi Eduard Radaslavescu.

 

”Pleacă Ovidiu Popescu! A semnat cu Universitatea Cluj. O să îl dăm pe Panţîru împrumut. Pe Radaslavescu o să îl dăm şi pe el împrumut, îi trebuie puţină coordonare.

Îmi fac echipă, o să am dubluri. O să am 4 mijlocaşi la închidere. Toţi o să fie de valoare. Doi fundaşi stânga, doi dreapta. Am înţeles că regula U21 o să o scoată”,
a spus Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele