Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”După părerea mea, în mare parte şi-a ratat cariera”. Duckadam, opinie despre situaţia lui Andrei Vlad

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20878332/1/andrei-vlad.jpg

Situaţia lui Andrei Vlad (23 de ani) rămâne neschimbată. Marea speranţă a celor de la FCSB a rămas pe bancă în acest start de sezon, în locul său fiind preferat Ştefan Târnovanu.

Helmuth Duckadam este de părere că Vlad a ales să rămână datorită salariului mare pe care îl încasează.

”Andrei Vlad stă foarte bine, are un salariu foarte bun. Dacă voia să joace cu adevărat, cred că ajungea la un acord cu Gigi Becali să plece undeva să joace.

Dar probabil că îi convine situaţia asta. După părerea mea, în mare parte, şi-a ratat cariera. Depinde ce alegi",
a explicat Duckadam, pentru Digi Sport.

FCSB joacă cu rezervele în Conference League, dar Vlad tot nu prinde echipa de start

Ideea lui Gigi Becali de a lăsa nu mai puţin de şapte titulari în afara lotului pe care FCSB îl deplasează în Danemarca pentru meciul cu Silkeborg îl pune pe Nicolae Dică în poziţia de a trimite în teren un prim 11 experimental din care vor face parte, în mare măsură, doar fotbalişti care au evoluat puţin în acest sezon sau care şi-au pierdut statutul de titular.

Cum va arăta FCSB la meciul cu Silkeborg: Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruţ, Pantea - Oaidă, Dulca, Radaslavescu - Miculescu, Bg. Rusu, Oct. Popescu

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele