adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

După rezultatul Juliei Sauter la CE, ministrul Novak vrea reînfiinţarea Federaţiei Române de patinaj

Sporturi Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20998287/1/fb-eduard-novak.jpg

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat, duminică, într-o postare pe Facebook, că rezultatul Juliei Sauter la Campionatul European de patinaj artistic este un semnal puternic pentru reînfiinţarea Federaţiei Române de Patinaj.

"Julia Sauter a reuşit cea mai bună clasare a României din istoria Campionatelor Europene de patinaj artistic - locul 10 în proba feminină. Felicitări! Dincolo de acest rezultat este un semnal puternic pentru reînfiinţarea Federaţiei Române de Patinaj, proiect de care este atât de mare nevoie şi pentru care continuăm să depunem toate eforturile! Iubesc acest sport şi cu siguranţă sunt mulţi alţii ca mine. Sper să le putem da acestor tineri deosebiţi, anul acesta, federaţia de care au nevoie, după ce aceste sporturi de gheaţă au suferit foarte mult în trecut, iar forul lor reprezentativ a fost dus în pragul colapsului", a scris ministrul Novak.

Federaţia Română de Patinaj a fost dizolvată în 2018, din cauza neregulilor financiare. Federaţia fusese înfiinţată în 1924.

Sâmbătă, la CE de patinaj,  Julia Sauter s-a clasat pe locul 10 în proba feminină.Aceasta este cea mai bună clasare din istorie pentru România.

Eleva antrenorului Marius Negrea a încheiat concursul cu 160.42 puncte.

Titlul european a revenit sportivei din Georgia, Anastasia Gubanova, urmată de Loena Hendrickx din Belgia şi de Kimmy Repond, din Elveţia.

În vârstă de 25 de ani, Julia Sauter are dublă cetăţenie româno-germană şi reprezintă România din 2011. Ea se antrenează în Germania şi este căsătorită, din 2021, cu jucătorul de hochei pe gheaţă Robbie Czarnik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele