Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

Dusan Uhrin a fost aproape să-şi dea demisia de la Dinamo! Cehul, întors din drum în ultimul moment

Dinamo Publicat pe 29 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20689657/1/uhrin.jpg

Situaţia de la Dinamo l-a făcut pe Dusan Uhrin să fie la un pas să plece de la club zilele trecute, dar nici acum lucrurile nu sunt calme. Pe lângă faptul că are de gestionat o perioadă foarte grea, antrenorul se vede pus în ipostaza de a se confrunta şi cu ceva probleme financiare ale ”câinilor roşii”, care nu i-au mai dat banii pe ultimele luni.

În ultimele două luni nu a mai văzut salariul Dusan Uhrin, astfel că a luat în calcul plecarea. Îşi luase doar bilet dus spre Cehia, dar în cele din urmă a fost convins, cu greu ce-i drept, de Răzvan Zăvăleanu să continue. Nu este exclus ca tehnicianul ceh să plece în cele urmă de la Dinamo, conform GSP, el fiind întors din drum de faptul că i s-a promis că va primi banii restanţi.

Dacă voi continua în caz că retrogradează echipa? Nu ştiu! Chiar nu ştiu acum. Depinde cum va fi situaţia! Nu mă gândesc că o echipă de Liga 1 este favorită la baraj. Sunt trei echipe, poate patru, în eşalonul secund foarte bune.

Sunt 50-50 la sută şanse, depinde cum vor fi şi vom fi pregătiţi fizic, psihic, încă nu se ştie ce va fi peste o lună. Sunt multe lucruri de care va depinde acea confruntare”, a spus Uhrin, acum câteva zile, despre situaţia sa de la Dinamo.

Dusan Uhrin a evitat să ofere un răspuns concret cu privire la viitorul său în Ştefan cel Mare în eventualitatea în care ”câinii roşii” vor retrograda în Liga a 2-a. Şi-a avertizat de pe acum elevii că vor întâlni la baraj în Liga a 2-a un adversar dificil, cu care şansele de succes vor fi de 50 %.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele