Ultima oră
"U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale "U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern
"E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV "E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj

Dusan Uhrin, după meciul 100 în Casa Liga 1. "Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat aşa mult”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19420217/1/dusan-uhirn.jpg

CFR Cluj a câştigat un meci facil, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă care a adus în Gruia doar 16 jucători, din care 5 au fost tineri fără experienţă la nivelul primului eşalon fotbalistic.

Imediat după meci, Dusan Uhrin a recunoscut superioritatea celor de la CFR şi a afirmat că obiectivul lui în această seară a fost să vadă la lucru anumiţi jucători.

Partida din Gruia a fost una specială pentru ceh, care a bifat partida cu numărul 100 ca şi tehnician în Casa Liga 1.

"Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat aşa mult şi s-a văzut că CFR nu a avut multe ocazii, au marcat cu şansă, dar nu şi-au creat ocazii mari.

Sunt mândru de jucătorii mei, au luptat, au fost unii foarte tineri care au jucat împotriva unei echipe puternice care a jucat în Europa League. 

Oricum, eu am venit să ajut acest club, să muncesc, este o perioadă dificilă, trebuie să aducem jucători buni sezonul viitor, acum ne-au lipsit Marius Constantin, Buş şi Butean, la partida următoare pierdem alţii.

Nu vreau să comentez faza din care s-a deschis scorul, dacă a fost penalty. Poate arbitrii se tem şi dau ceva repede,  nu mai poţi să atingi pe cineva în careu că a căzut imediat," a declarat Dusan Uhrin, la finalul partidei cu CFR.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri