Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Dusan Uhrin l-a trimis pe Marco Ehmann la echipa a doua! Fundaşul vrea să plece de la Dinamo

Dinamo Publicat pe 5 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20696235/1/cs-mioveni-dinamo-bucuresti-play-out-liga-1-casa-pariurilor-15-04-2022-2.jpg

Marco Ehmann (21 de ani) nu mai vrea să continue la Dinamo! Fundaşul central născut în Germania îşi doreşte altă experienţă, lucru recunoscut chiar de Dusan Uhrin, motiv pentru care a fost trimis la echipa a doua pentru acest final de sezon. Hotărârea jucătorului este cel puţin una interesantă.

Marco Ehmann a prins 21 de meciuri pentru Dinamo în acest sezon, dar se pare că, din diverse motive, a anunţat conducerea şi stafful tehnic că îşi doreşte să plece la o nouă echipă. Foarte probabil, acest lucru se va şi întâmpla la vară, dacă înţegerea dintre părţi nu va continua în urma unui acord ulterior.

Marco Ehmann este la echipa a doua. Vrea să plece şi eu folosesc doar jucători care vor să rămână”, a declarat Dusan Uhrin la o conferinţă de presă.

Dinamo îl poate pierde şi pe Răzvan Patriche

Dinamo ar putea să îl piardă pe Răzvan Patriche (35 de ani), dacă nu rămâne în Casa Liga 1. Fundaşul venit în iarnă de la Clinceni a dezvăluit înainte de partida cu fosta sa echipă că viitorul său la ”câini” depinde de meciul de baraj.

Patriche mai are contract cu Dinamo până în 2023, dar dacă echipa retrogradează devine liber de contract.

„Atmosfera este OK la Dinamo, nu e de amicale. Trebuie să rămânem concentraţi, ne aşteaptă barajul, sperăm să fim apţi, să găsim cea mai bună formulă şi să ne salvăm.

Nu am nicio preferată pentru baraj, ar fi bine dacă am mai putea băga o echipă sub noi, să jucăm cu locul 4 din Liga 2. U Cluj şi Hermannstadt sunt echipe puternice, omogene, dar noi suntem din Liga 1 şi trebuie să câştigăm. Normal, ar fi să câştigăm noi, echipa din Liga 1″, a declarat Patriche.

Atât timp cât sunt sănătos, cât sunt OK, sper să joc cât mai mult. Contractul meu cu Dinamo depinde de continuare echipei în Liga 1. Dacă retrogradează, sunt liber. Nu ştiu de alte cazuri în echipă, or mai fi, nu cunosc”,
 a explicat Patriche.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele