Ultima oră
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!

Duşan Uhrin, reacţie surprinzătoare, cu privire la revenirea la Dinamo: „Poate mă întorc!”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20395193/1/uhrin.jpg

 

Duşan Uhrin a oferit o declaraţie scurtă şi a spus că este gata să se întoarcă la Dinamo, în cazul în care v-a fi chemat. 
 
Problemele sunt departe de a fi rezolvate la Dinamo Bucureşti. Dario Bonetti a fost demis din „Ştefan cel Mare”, iar acum se caută urgent un înlocuitor pentru tehnicianul italian. Concedierea a apărut ca urmare a performanţelor extrem de slabe ale „câinilor”, din ultima perioadă. Picătura care a umplut paharul fiind înfrângerea istorică din „Derby de România”, 0-6 în faţa celor de la FCSB. 
 
Duşan Uhrin a vorbit despre o eventuală revenire la Dinamo Bucureşti, după ce i-a părăsit chiar înainte să înceapă actualul sezon. Acesta a plecat din cauza problemelor financiare de la club şi imposibilitatea de a aduce întăriri. 
 
„Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, dar dacă mă sună, poate mă întorc”, a spus cehul pentru Playsport. 
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele