Ultima oră
Beatriz Haddad Maia a intrat în istorie! Sportiva a devenit prima braziliancă ajunsă în semifinale la French Open Beatriz Haddad Maia a intrat în istorie! Sportiva a devenit prima braziliancă ajunsă în semifinale la French Open
Serghei Rebrov este noul selecţioner al Ucrainei Serghei Rebrov este noul selecţioner al Ucrainei
Gigi Becali e hotărât! ”Vreau să fac o echipă cu care să câştigăm titlul”. Cei doi jucători pe care îi vrea patronul lui FCSB Gigi Becali e hotărât! ”Vreau să fac o echipă cu care să câştigăm titlul”. Cei doi jucători pe care îi vrea patronul lui FCSB
Patru arbitri din România vor oficia la EURO U21 Patru arbitri din România vor oficia la EURO U21
Argentinianul Santiago Arroyo a semnat cu echipa de volei a celor de la Dinamo Argentinianul Santiago Arroyo a semnat cu echipa de volei a celor de la Dinamo
Proaspăt promovata Poli Iaşi a renunţat la trei jucători Proaspăt promovata Poli Iaşi a renunţat la trei jucători

Dusan Uhrin, serie excelentă la Dinamo. Tehnicianul ceh a anunţat dacă rămâne la echipă din vară

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20697845/1/uhrin.jpg

FC Botoşani – Dinamo a fost o partidă spectaculoasă şi plină de multe evenimente. ”Câinii roşii” au reuşit să câştige cu 3-2, după ce au rămas în 10 la pauză.

Cei de la Dinamo au bifat a treia victorie la rând şi abordează barajul cu mult optimism. Dusan Uhrin a comentat partida şi a anunţat că are contract şi pentru sezonul viitor, dacă salvează echipa de la retrogradare.

 

”Am avut o atitudine foarte bună. Am făcut această greşeală cu Pierret. A crezut că poate intra. A fost un cartonaş roşu primit uşor. Sunt fericit pentru jucători că au luptat. Am avut mai multe ocazii decât FC Botoşani. Atitudinea este importantă pentru noi.

Nu a fost singurul cartonaş roşu. A luat şi Sebastian Moga. Nu ştiu de ce arbitrul i-a dat roşu, nu a fost ceva grav. Şi la ultimul cartonaş roşu, portarul a venit acolo, nu e normal să nu primească nimic.

(n.r. despre problemele de lot) Sunt câteva accidentări, trebuie să mai schimbăm nişte jucători. Dacă mai primim nişte cartonaşe şi meciul următor e mai dificil. Nu ştiu cu cine vom juca la baraj. Nu ştiu dacă va fi mai dificil meciul cu UTA. Vom schimba puţin primul unsprezece.

Am contract cu Dinamo şi sezonul următor, dacă salvez echipa de la retrogradare”,
a explicat tehnicianul ceh la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele