Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

"E ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul". Răzvan Pleşca, discurs interesant despre relaţia dintre jucători şi antrenor | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21580671/1/plesca.png

Răzvan Pleşca a dezvăluit un aspect interesant din relaţia pe care un jucător o are cu un antrenor.

În cadrul emisiunii Fotbal Show a intervenit în discuţie situaţia de la Liverpool. Jurgen Klopp va părăsi echipa engleză, la finalul acestui sezon.

Răzvan Pleşca a spus că niciun jucător nu îşi iubeşte antrenorul şi a dat un exemplu din cariera sa. Fostul portar a declarat că nu s-a supărat deloc atunci când Pustai a plecat de la Gaz Metan Mediaş.

"S-a vorbit asta când s-a anunţat plecarea lui Klopp. S-a vorbit că îi va afecta pe jucători. Nu există jucător care să îşi iubească antrenorul.

Am lucrat atâţia ani cu domnul Pustai, sigur, acum suntem prieteni, dar când pleca de la echipă nu mă supăram. Cred că aşa e peste tot.

E greu, e ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul. Poate, când termini liceul, după câţiva ani îţi aminteşti cu drag, dar pe moment niciun profesor nu este iubit de elevii lui", a declarat Răzvan Pleşca, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele