Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

E cumva o glumă? Alexandru Cicâldău ar fi dorit de Fiorentina, conform presei din Turcia

Stranieri Publicat pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20751016/1/cicaldau.jpg

Alex Cicâldău nu a rupt gura târgului la Galatasaray, dar asta nu înseamnă că nu poate ajunge la o altă echipă importantă. Însă, anunţul făcut în presa din străinătate este unul fantezist, cum că Fiorentina l-ar dori pe mijlocaşul român. La prima vedere, zvonurile par glume.

Cotidianul turc Akşamspor anunţă că fosta formaţie pentru care a jucat Ianis Hagi îl are în vizor pe Alexandru Cicâldău, iar mutarea ar avea şanse de reuşită pentru că antrenorul formaţiei din Istanbul, Okan Buruk, nu-l ia în calcul pe mijlocaş, nefiind în planurile sale de viitor.

În plus, se pare că noul principal al Galatei îl doreşte pe Oscar Valentin, de la Rayo Vallecano, pentru care ar fi început deja negocierile. Buruk vrea să schimbe toată linia de mijloc, astfel că Alexandru Cicâldău are toate şansele să plece de la gruparea din Istanbul. Totuşi, cât de reală e varianta transferului la Fiorentina? Şansele, teoretic, par destul de mici.

Galatasaray tocmai a schimbat antrenorul

Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău au un nou antrenor la Galatasaray! Conducerea turcilor l-a avut pe listă şi pe Gică Hagi, dar, în cele din urmă, l-a ales pe Okan Buruk (48 de ani), ultima dată la Başakşehir.

După un sezon dezastruos, terminat pe locul al 13-lea, şi o vară agitată la nivel administrativ, noul preşedinte Dursun Özbek a luat decizia de a-l demite pe Domenec Torrent, un anunţ oficial urmând să fie făcut în cursul zilei de luni.

Okan Buruk a purtat culorile celor de la Gatasaray timp de 12 sezoane.A câştigat în special Cupa UEFA, în 2000.

În paralel, noul şef al board-ului "Cim-Bom" i-a avut pe lista de înlocuitori pe Fatih Terim, Marco Rose, Igor Tudor, Marcelo Gallardo, Paulo Fonseca, Roberto De Zerbi, Gică Hagi şi Roberto Donadoni, iar presa din Turcia anunţă, la unison, că alesul este totuşi Okan Buruk, antrenor care i-a convins pe noii şefi de la Istanbul prin stilul ofensiv pe care l-a imprimat echipelor pe care le-a antrenat până la 48 de ani.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele