Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21569733/1/profimedia-0851540518.jpg

Olimpiu Moruţan s-a accidentat, ieri, în meciul jucat de Ankaragucu cu Besiktas şi era suspect de ruptura tendonului lui Ahile.

Acum, situaţia a devenit clară, iar diagnosticul este cel care se preconiza. Astfel, Olimpiu Moruţan iese din calcule pentru turneul final!

Mai mult decât atât, internaţionalul român ar putea reveni pe gazon abia în 2025!

Olimpiu Moruţan a evoluat în trecut la FC Botoşani. Valeriu Iftime a vorbit despre accidentarea fotbalistului care a trecut prin Moldova şi nu s-a ferit de cuvinte, spunând că aceasta este drama vieţii pentru Moruţan.

”Pentru el e drama vieţii lui în zilele şi lunile următoare, mai ales pe timpul campionatului european cand el va fi in cârje sau va fi la pat! Pentru un copil de vârsta lui e o dramă mare, dar e un copil credincios şi mă rog la Dumnezeu să aibă puterea să treacă peste evenimentul ăsta, să nu îl dârăme foarte tare, deşi e foarte complicat”, a declarat Iftime pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele