Ultima oră
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”
A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare
Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America
EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează” EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează”
Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal
Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce” Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce”

E gata! A început curăţenia generală a lui Dorinel Munteanu la Oţelul! 6 jucători au fost daţi afară

Oțelul Galați Publicat pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21602544/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024-1.jpg

Echipa Universitatea Cluj a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, în primul meci de baraj pentru calificarea în cupele europene intercluburi şi va juca finala barajului, cu Universitatea Craiova.

Gălăţenii au primit un penalti în minutul 28, după ce Gertmonas, portarul clujenilor, l-a faultat pe Samuel Teles, dar Rusevic a executat slab şi goalkeeperul oaspeţilor a apărat. Maciel a ratat şi el în minutul 45+3 o ocazie mare de gol, iar Sabău l-a introdus în joc pe Anselmo, în minutul 57. 

Argentinianul a deschis scorul în minutul 62, după un contraatac, iar în minutul 72 a înscris din pasa lui Silaghi şi a adus victoria Universităţii, 2-0. 

Clujenii vor evolua în finala barajului de calificare în cupele europene împotriva Universităţii Craiova, care a încheiat play-off-ul pe locul trei, clasare care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Oţelul a pierdut şi finala Cupei României, iar la echipă se pare că a început curăţenia generală. Clubul a anunţat că 6 fotbalişti au părăsit echipa. 

”SC Oţelul Galaţi, club care în stagiunea revenirii în Superligă a disputat semifinala barajului pentru calificarea în Conference League şi finala Cupei României, le mulţumeşte jucătorilor ajunşi la final de contract pe care nu va mai conta în sezonul următor. Este vorba de şapte jucători, unii dintre ei făcând parte din acest minunat proiect încă din perioada în care gruparea roş-alb-albastră activa în Liga 3.

Aşadar, le mulţumim portarului Relu Marian Stoian, fundaşilor Dragan Lovric, Costin Petruţ Ghiocel, Dan Lucian Panait şi Claudio Ionuţ Mocanu, mijlocaşului Vasile Jardan şi atacantului George Cîrjan (foto) şi le urăm mult succes în următoarele provocări.

Lotul SC Oţelul Galaţi pentru sezonul 2024-2025 se va reuni pe data de 5 iunie 2024”, a fost anunţul echipei, pe site-ul oficial. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele