Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

E gata! A început curăţenia generală a lui Dorinel Munteanu la Oţelul! 6 jucători au fost daţi afară

Oțelul Galați Publicat pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21602544/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024-1.jpg

Echipa Universitatea Cluj a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, în primul meci de baraj pentru calificarea în cupele europene intercluburi şi va juca finala barajului, cu Universitatea Craiova.

Gălăţenii au primit un penalti în minutul 28, după ce Gertmonas, portarul clujenilor, l-a faultat pe Samuel Teles, dar Rusevic a executat slab şi goalkeeperul oaspeţilor a apărat. Maciel a ratat şi el în minutul 45+3 o ocazie mare de gol, iar Sabău l-a introdus în joc pe Anselmo, în minutul 57. 

Argentinianul a deschis scorul în minutul 62, după un contraatac, iar în minutul 72 a înscris din pasa lui Silaghi şi a adus victoria Universităţii, 2-0. 

Clujenii vor evolua în finala barajului de calificare în cupele europene împotriva Universităţii Craiova, care a încheiat play-off-ul pe locul trei, clasare care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Oţelul a pierdut şi finala Cupei României, iar la echipă se pare că a început curăţenia generală. Clubul a anunţat că 6 fotbalişti au părăsit echipa. 

”SC Oţelul Galaţi, club care în stagiunea revenirii în Superligă a disputat semifinala barajului pentru calificarea în Conference League şi finala Cupei României, le mulţumeşte jucătorilor ajunşi la final de contract pe care nu va mai conta în sezonul următor. Este vorba de şapte jucători, unii dintre ei făcând parte din acest minunat proiect încă din perioada în care gruparea roş-alb-albastră activa în Liga 3.

Aşadar, le mulţumim portarului Relu Marian Stoian, fundaşilor Dragan Lovric, Costin Petruţ Ghiocel, Dan Lucian Panait şi Claudio Ionuţ Mocanu, mijlocaşului Vasile Jardan şi atacantului George Cîrjan (foto) şi le urăm mult succes în următoarele provocări.

Lotul SC Oţelul Galaţi pentru sezonul 2024-2025 se va reuni pe data de 5 iunie 2024”, a fost anunţul echipei, pe site-ul oficial. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele