Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

E gata! A început curăţenia lui Dan Petrescu la CFR! Jucătorul care va fi dat afară: ”Nu avem nevoie de fotbalişti ca el!”

CFR Cluj Publicat pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21553345/1/dan-petrescu-jeonbuk.jpg

Este doar o chestiune de zile până când Dan Petrescu va reveni în Gruia, după ce s-a despărţit de Jeonbuk.

Deşi încă nu a fost anunţat noul antrenor al echipei, tehnicianul are deja obiectivele trasate la CFR Cluj.

Ştefan Gadola a anunţat că Dan Petrescu va trebui să se claseze cu echipa pe locul secund în Superligă. De asemenea, acţionarul minoritar al fostei campioane a dezvăluit că "Bursucul" va avea ca obiectiv câştigarea campionatului, în sezonul viitor.

Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a impresionat la început la CFR, dar ”s-a stins” pe parcurs. El a avut acte de indisciplină în ultma perioadă, iar CFR nu îl mai doreşte pe jucător. Cristi Balaj a anunţat că fotbalistul nu va mai juca din sezonul următor în Gruia. 

”Nu avem nevoie de fotbalişti ca el!”

”Nu va continua. S-au întâmplat multe, iar CFR Cluj are nevoie de jucători care ştiu să strângă rândurile în momentele grele, care ştiu să sufere”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele