Ultima oră
Tripla campioană olimpică Charlotte Dujardin se retrage de la JO după difuzarea unei înregistrări video în care apare lovindu-şi calul Tripla campioană olimpică Charlotte Dujardin se retrage de la JO după difuzarea unei înregistrări video în care apare lovindu-şi calul
Motivul pentru care Creţu este titular cu Maccabi Tel Aviv | EXCLUSIV Motivul pentru care Creţu este titular cu Maccabi Tel Aviv | EXCLUSIV
Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB ştie aproape sigur cu cine va juca în Europa League Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB ştie aproape sigur cu cine va juca în Europa League
FCSB a scăpat de cei mai bine cotaţi jucători de la Maccabi FCSB a scăpat de cei mai bine cotaţi jucători de la Maccabi
LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv, astăzi, de la ora 20:30. Echipele de start LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv, astăzi, de la ora 20:30. Echipele de start
Atacantul Alexandru Işfan pleacă de la Petrolul Atacantul Alexandru Işfan pleacă de la Petrolul

E gata! Adrian Mititelu a făcut marele anunţ aşteptat la Craiova: ”Am făcut prea multe sacrificii şi au trecut prea mulţi ani!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 9 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21623260/1/jmhhc2g9oge0yje0ymm4mtblmmm5ytu2ogviowqxmzhhywzim2y-thumb.jpg

FCU Craiova a retrogradat din Superligă, dar Adrian Mititelu speră că formaţia din Bănie va reveni cât de curând pe prima scenă a fotbalului românesc.

Finanţatorul l-a readus la echipă pe Marius Croitoru, care a mai avut un mandat pe banca oltenilor. Prima aventură s-a încheiat urât pentru antrenor, care după ce a fost demis a fost desfiinţat de Mititelu.

Omul de afaceri a vorbit despre modul de abordare pe care echipa îl va avea din sezonul următor în vederea revenirii în Superliga. Adrian Mititelu a dezvăluit că nu plănuieşte să îşi vândă jucătorii de bază şi a anunţat şi câţi bani mai este dispus să investească.

Recent, Adrian Mititelu a oferit noi declaraţiii. Chiar dacă fiul său a încercat să îl convingă să se retragă, omul de afaceri din Craiova nu vrea să audă de aşa ceva. 

”Am făcut prea multe sacrificii şi au trecut prea mulţi ani!”

"Fiul meu a încercat să mă facă să renunţ, dar nu a reuşit. E boală grea şi mai ales Craiova e boală grea. Am făcut prea multe sacrificii şi au trecut prea mulţi ani… şi dintr-odată să te opreşti?! 

Nu e vorba doar despre noi, ci de mii de oameni, chiar zeci de mii care au rămas alături de noi, chiar dacă la meciuri vin mai puţin. Mulţi au rămas alături de noi, mulţi care nu sunt din Craiova sau unii care nu sunt din ţară.

Cred că retrogradarea este o prostie de-a noastră. Administrare proastă. O echipă cu lot de play-off a retrogradat. Cea mai neînţeleasă retrogradare. Jucători plătiţi la zi, duşi cu chartere în deplasări lungi. Au intrat într-o pasă proastă", a spus Adrian Mititelu, potrivit Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt