Ultima oră
VIDEO | Se ştie şi ultima echipă care va evolua în La Liga VIDEO | Se ştie şi ultima echipă care va evolua în La Liga
LIVE TEXT | Elveţia - Germania. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A a început! LIVE TEXT | Elveţia - Germania. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A a început!
România pierdut în faţa Elveţiei şi a ratat sferturile de finală la Campionatul Mondial de handbal U20 România pierdut în faţa Elveţiei şi a ratat sferturile de finală la Campionatul Mondial de handbal U20
Sorin Cârţu nu a iertat greşelile „tricolorilor” din meciul cu Belgia. „Am primit nişte goluri pe un comportament naiv” | VIDEO EXCLUSIV Sorin Cârţu nu a iertat greşelile „tricolorilor” din meciul cu Belgia. „Am primit nişte goluri pe un comportament naiv” | VIDEO EXCLUSIV
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria 0-0! Start în duelul de la Stuttgart LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria 0-0! Start în duelul de la Stuttgart
Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe

E gata! Alex Chipciu a anunţat ce îi rezervă viitorul! "Trebuie ceva nou pentru mine"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 19 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21597160/1/chipciu.jpg

Se pare că Alex Chipciu şi-a stabilit viitorul. 

În ultimul timp s-a vehiculat că Alex Chipciu va ajunge la FCSB, formaţie la care a evoluat în urmă cu un deceniu.

Acum, fotbalistul Universităţii Cluj a dat de înţeles că aventura sa la clubul ardelean se apropie de sfârşit, iar şansele ca acesta să ajungă la campioana României cresc considerabil.

"Echipa asta a fost în ligile inferioare mulţi ani (n.r. Universitatea Cluj). A revenit anul trecut, ai terminat pe 10, ai jucat finala cupei. Iar am fost aproape de o cupă şi cumva mi se pare că i-a luat valul pe toţi.

Sepsi, prima echipă care a intrat în play-off, are un buget cu patru milioane în plus. Asta e diferenţa între noi şi următorul loc ... Voluntari a retrogradat cu salarii mai mari decât noi.

Ce simt în momentul ăsta, trebuie ceva nou pentru mine, asta e părerea mea. Clar, anul trecut am fost aproape să vin (n.r. dacă vrea să meargă la FCSB).

Cred că au posibilitatea de a aduce un suflu nou (n.r. la Universitatea Cluj). Nu sunt genul să spun că am făcut eu cu Nistor ... toţi au făcut. Sincer, echipa asta, în aştia doi ani fără mine şi fără Nistor, cum aţi fi văzut-o?

Extremele care au jucat cu mine, a avut unul viaţă uşoară cu mine? Oamenii nu că uită neapărat ...", a spus Alex Chipciu la Eurocast 2024.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele