Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

E gata, Dani Coman semnează!

FC Argeș Publicat de Tudor Moisa pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21599204/1/cs-mioveni-fc-hermannstadt-play-out-superliga-superbet-15-04-2023.jpg

Pe 12 aprilie, Prima Sport a anunţat în exclusivitate demisia lui Dani Coman de la Hermannstadt. De asemenea, în articolul apărut pe site-ul PrimaSport.ro, FC Argeş era anunţată drept viitoarea echipă la care va activa fostul portar.

Deşi mai multe surse din cadrul ambelor cluburi ne-au confirmat deciziile luat de Coman, fostul preşedinte de la Hermannstadt a luat o hotărâre foarte ciudată şi a negat ambele informaţii. Până la urmă, după doar câteva ore, Coman a recunoscut că şi-a dat demisia de la Hermannstadt, dar a negat vehement, din nou, faptul că se va duce la FC Argeş.

Se pare că Dani Coman va fi nevoit să se contrazică singur, din nou. Conform ziartopdeargeş.ro, Viorel Tudose a declarat că Dani Coman este în proporţie de 99% noul preşedinte al piteştenilor. Conform sponsorului de la FC Argeş, fostul portar va semna joi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele