Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

E gata! Fernando Alonso a semnat un nou contract cu Aston Martin

Formula 1 Publicat pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21555952/1/alonso.jpg

Fernando Alonso va continua să concureze în Formula 1 pentru Aston Martin în sezonul următor, echipa anunţând că dublul campion mondial a semnat un nou contract.

Alonso a făcut trecerea la Aston Martin de la Alpine pentru 2023, iar cele două părţi s-au bucurat de un început puternic al parteneriatului lor, cu şase podiumuri în primele opt curse ale campaniei de anul trecut.

În urma anunţului privind trecerea şocantă a lui Lewis Hamilton la Ferrari în 2025, au existat şi numeroase speculaţii cu privire la viitorul lui Alonso, iniţial cu privire la faptul dacă se va angaja sau nu pentru o nouă perioadă în F1 şi, în caz afirmativ, dacă o va face la Aston Martin.

Dar ambele întrebări au primit acum un răspuns, joi după-amiază, când s-a aflat că Alonso îşi prelungeşte contractul pentru o a treia campanie şi chiar mai departe.

"Acest acord pe mai mulţi ani cu Fernando ne duce până în 2026, când vom începe parteneriatul cu Honda pentru unitatea de propulsie de uzină. Aşteptăm cu nerăbdare să creăm mai multe amintiri incredibile şi să obţinem noi succese împreună", a declarat directorul echipei Aston Martin, Mike Krack.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele