Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

E gata! Fernando Alonso a semnat un nou contract cu Aston Martin

Formula 1 Publicat pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21555952/1/alonso.jpg

Fernando Alonso va continua să concureze în Formula 1 pentru Aston Martin în sezonul următor, echipa anunţând că dublul campion mondial a semnat un nou contract.

Alonso a făcut trecerea la Aston Martin de la Alpine pentru 2023, iar cele două părţi s-au bucurat de un început puternic al parteneriatului lor, cu şase podiumuri în primele opt curse ale campaniei de anul trecut.

În urma anunţului privind trecerea şocantă a lui Lewis Hamilton la Ferrari în 2025, au existat şi numeroase speculaţii cu privire la viitorul lui Alonso, iniţial cu privire la faptul dacă se va angaja sau nu pentru o nouă perioadă în F1 şi, în caz afirmativ, dacă o va face la Aston Martin.

Dar ambele întrebări au primit acum un răspuns, joi după-amiază, când s-a aflat că Alonso îşi prelungeşte contractul pentru o a treia campanie şi chiar mai departe.

"Acest acord pe mai mulţi ani cu Fernando ne duce până în 2026, când vom începe parteneriatul cu Honda pentru unitatea de propulsie de uzină. Aşteptăm cu nerăbdare să creăm mai multe amintiri incredibile şi să obţinem noi succese împreună", a declarat directorul echipei Aston Martin, Mike Krack.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele