Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

E gata! Fotbalistul pe care Becali l-a împrumutat îi închide uşa în nas patronului şi nu vrea să revină la FCSB: ”Vreu să stau aici!”

FCSB Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21136315/1/fc-botosani-fcsb-cupa-romaniei-betano-8-12-2022-1.jpg

Alexandru Musi a fost împrumutat la Poli Iaşi de la FCSB, după ce primise mai multe oferte de la cluburi de Liga 2.

Leo Grozavu a venit la Iaşi şi a reuşit să promoveze cu echipa în Superligă. În clasament, Poli Iaşi a câştigat Liga 2, cu 60 de puncte, Steaua este pe 2, cu 52 de puncte, dar fără drept de promovare, iar Oţelul este pe 3, cu 49 de puncte.

După ce a ajuns la Poli Iaşi în prima parte a sezonului 2023, Alexandru Musi a avut reuşite remarcabile şi a marcat 5 goluri în cele 13 meciuri jucate pentru moldoveni. 

După ce a a promovat în Superligă, Musi a oferit mai multe declaraţii. Fotbalistul susţine că nu a avut încă discuţii cu reprezenţii FCSB şi că vrea să stea pentru încă un sezon la echipa din Moldova. 

Jucătorul consideră că ar căpăta mai multa experienţă dacă ar juca tot pentru Poli Iaşi. 

”Am petrecut câteva luni foarte frumoase aici la Iaşi, am avut un sezon foarte reuşit, încununat cu o promovare, am avut colegi minunaţi şi cu siguranţă Poli o să rămână mereu în inima mea. Eu sper să mai joc un an aici şi să dau goluri pentru Poli şi în SuperLigă.

Nu ştiu ce se va întâmpla, nu am vorbit încă cu nimeni de la FCSB. Îmi doresc să mai rămân un an la Iaşi, să prind experienţă, ar fi cel mai bine pentru mine. Probabil cele două cluburi o să aibă o discuţie, dar unde o să fiu o să-mi dau silinţa să joc cel mai bun fotbal al meu”, a spus Musi, potrivit Liga2.

Ce a spus Musi după ce a dat pe pământ cu Dinamo

”Sincer, mereu când intru pe teren mă gândesc să dau gol şi să-mi ajut echipa. Nu contează adversarul, că e Progresul Spartac, Dinamo sau altă echipă.

Acum, că am marcat două goluri cu Dinamo, vă daţi seama că e un sentiment special, pentru că e cea mai mare rivală a FCSB-ului.

E o senzaţie foarte frumoasă să dai două goluri cu Dinamo. Am primit mesaje de felicitare pentru promovare de la colegi, de la conducători, dar au fost şi suporteri care m-au felicitat pentru golurile marcate cu Dinamo”, a mai spus Musi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele