Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21590515/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Farul Constanţa a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 3-3, cu Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a IX-a din play-off-ul Superligii. Oltenii au revenit de la 0-3 şi au stabilit scorul final în minutul 90+5.

Louis Munteanu este unul din cei mai doriţi fotbalişti din Superliga. Atacantul a marcat şi în poarta oltenilor, iar la flash-interviuri a anunţat unde vrea să joace.

Munteanu vrea să rămână la Fiorentina! Acesta a punctat că nu ştie ca FCSB să se fi interesat de serviciile sale.

”Ştiu cât se munceşte aici, tot ce face Mister (n.r. Gică Hagi) aici. Din păcate, ăsta a fost sezonul, terminăm pe locul 4, dacă nu pe locul 5.

Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB. Ştiu că mai am contract la Fiorentina. Din ce am auzit, vor să îmi prelungească din nou. Înseamnă că au încredere în mine, vom vedea. Eu vreau să rămân acolo”
, a spus Munteanu, la final de meci.

  • 12 goluri a reuşit atacantul dobrogenilor în acest sezon din Superiga.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele