Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

E gata! Olimpiu Moruţan se întoarce. Victor Becali a făcut marele anunţ

Stranieri Publicat pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21219706/1/moldova-romania-amical-20-11-2022.jpg

Mijlocaşul Olimpiu Moruţan e cedat până la vară de Galatasaray la Pisa, sub formă de împrumut. Italienii au ratat promovarea în Serie A, iar acest lucrul a afectat transferul definitiv al românului în Italia. 

În acest sezon, fostul mijlocaş de la FC Botoşani şi FCSB a avut evoluţii bune în Serie B şi a reuşit să impresioneze în echipa italienilor. Faptul că Pisa nu a promovat i-a făcut pe italieni să nu activeze clauza de cumpărare definită, în valoare de 5,5 milioane de euro.

Pisa nu a putut să îşi permită clauza de reziliere pe care o doreau turcii. Italienii au făcut o ofertă, care era sub ce îşi dorea Galatasaray, iar acum, Moruţan se va întoarce la echipa unde Hagi a scris istorie, informaţia fiind confirmată de agentul Victor Becali. 

Chiar dacă în ultima vreme s-a vorbit despre o revenire a lui Moruţan la FCSB, acest lucru nu este posbil. 

Totuşi, Moruţan ar putea juca într-un campionat puternic al Europei. Aksam.com.tr a citat o sură din Italia, care a anunţat că Olimpiu Moruţan ar putea juca din sezonul viitor la Salernitana. Chiar dacă a ratat promovarea cu Pisa, Moruţan ar putea juca în Serie A. Tranzacţia pentru român ar reprezenta un schimb de jucători, iar Erik Botheim ar fi trimis în locul lui Moruţan. 

E gata! Olimpiu Moruţan se întoarce. Victor Becali a făcut marele anunţ

”Pisa nu face opţiunea (n.r. - de transfer definitiv) şi se întoarce la Galatasaray. Nu aţi văzut de câte ori a fost transferat (n.r. - ironic)? Se întoarce la Galatasaray. Domnule, a fost o ofertă făcută de Pisa, dar sub clauză, iar ăia (n.r. - Galatasaray) au tras de clauză şi nu s-a concretizat. El a avut evoluţii bune şi pot apărea multe lucruri în Italia, că a fost văzut. Italia e vizibilă şi se pot întâmpla multe lucruri. 

A avut oferte şi va avea oferte, dar nu se pune problema să revină la noi (n.r. - în Superligă). Depinde de Galatasaray. Ca să plăteşi contractul, e greu, iar Galata te pune să-i plăteşti contractul”, a declarat Victor Becali pentru Sport Total FM. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele