Ultima oră
I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol” EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol”
Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor" Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor"
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”

E gata! Revenire de senzaţie în Superligă

Superliga Publicat pe 10 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21624576/1/fc-arges-fc-botosani-superliga-superbet-29-01-2023.jpg

Clubul FC Botoşani a anunţat, luni, că portarul Eduard Pap revine la echipă, după un an, şi a semnat un contract valabil până în 2026.

Portarul Eduard Pap revine la FC Botoşani

În anul în care a fost plecat, portarul de 29 de ani a evoluat atât în Ungaria, pentru ETO FC Gyor, cât şi în SuperLigă, pentru Oţelul Galaţi.

Anterior, el jucase la FC Botoşani în perioada 2017-2023.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele