Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

E gata! Sorin Cârţu a vorbit cu Mihai Rotaru şi a aflat dacă patronul îl dă afară pe antrenor: ”A venit la mine la restaurant, după ce l-a băgat în şedinţă pe Petev!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21506390/3/sorin-cartu.jpg

Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a. Golul victoriei a fost înscris de un jucător intrat pe teren de două minute.

Marius Şumudică a anunţat că este în continuare antrenorul lui Gaziantep, cu toate că echipa traversează o perioadă mai slabă.

Publicaţia Gazispor a anunţat demiterea antrenorului de 52 de ani de la formaţia din Turcia, aflată pe loc retrogradabil în campionat. La câteva ore distanţă, publicaţia locală a revenit şi a informat că Şumudică va rămâne antrenorul lui Gaziantep, lucru pe care l-a confirmat şi tehnicianul.

În presă s-a speculat despre posibilitatea ca antrenorul român să ajungă la Universitatea Craiova. Recent, Sorin Cârţu a dezvăluit că a avut o discuţie cu Mihai Rotaru şi că nu şi-a dat seama dacă patronul doreşte să îl schimbe pe actualul tehnician. 

”A venit la mine la restaurant, după ce l-a băgat în şedinţă pe Petev!”

”(n.r. – te-ai gândit şi tu la un Şumudică, la un Reghecampf?) Eu am mai puţin puterea să mă gândesc. Patronatul, Mihai, ei schimbă antrenorul. În orice caz, nu s-a vorbit în oraş să fie zvonuri în senul ăsta că s-ar schimba antrenorul. Din contră.

Săptămâna asta am avut o întâlnire cu Mihai, cu Badea, au mâncat la mine la restaurant. Venea după şedinţa avută cu antrenorul. Nu l-am simţit şi n-a zis că vrea să îl schimbe. Sau când am discutat despre fotbal sau despre echipă n-a scos în evidenţă lucrul ăsta.

Meciul ăsta cu Voluntari era un meci important. Nu puteai să faci ceva înainte de un asemenea meci. Acum e şi victoria. Mai sunt trei partide. Se merge în continuare.

Dar în discuţiile avute nu am discutat nicio secundă că ar vrea să îl aducă pe Şumudică sau să îl schimbe pe Petev cu altcineva”, a declarat Sorin Cârţu, la Fanatik. 

În clasament, craiovenii au 42 de puncte şi au urcat pe locul 4, în vreme ce FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri