Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

E gata! Valeriu Iftime a găsit antrenor pentru FC Botoşani: ”Am refuzat la multe oferte pentru că ţin la ei”

FC Botoșani Publicat pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

FC Botoşani traversează o perioadă dificilă în acest început de campionat şi ocupă ultimul loc în clasament. Cu toate acestea, Valeriu Iftime consideră că jucătorii săi vor reveni pe linia de plutire.

Moldovenii au obţinut un punct în ultima etapă, contra Rapidului, scor 0-0, iar prestaţia acestora l-a făcut pe finanţator să creadă în continuare în echipa sa.

Astfel, Iftime a declarat că nu există nicio şansă ca Marco Simone să pregătească FC Botoşani, deoarece negocierile s-au oprit. 

În plus, patronul a dezvăluit că în prezent mizează pe Andrei Patache şi Mihai Ciobanu, care îl poate ajuta pe Patache să se dezvolte.

”Am refuzat la multe oferte pentru că ţin la ei”

”(n.r. despre venirea lui Marco Simone) Nu am făcut nimic. Nu e niciun fel de realitate, nu e nimic serios. Nu (n.r. - nu mai există discuţii). Momentan sunt Mihai Ciobanu şi Andrei Patache. Poate Botoşani îl lansează şi ca antrenor.

Cu Mihai am avut o relaţie foarte bună mereu, au muncit la mine. Ţin foarte mult la el şi cred că-l poate ajuta pe Andrei să crească, în privinţa vestiarului, iar Andrei se înţelege bine cu Mihai şi împreună fac o echipă. Am renunţat la multe oferte de antrenori, pentru că ţin la ei.

Mi-e greu să cred că găsesc o formulă mai potrivită decât Mihai (n.r. Ciobanu) şi Andrei (n.r. Patache)”, a spus Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele