Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

FCSB Publicat pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21575570/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-superliga-superbet-24-09-2023.jpg

FCSB a câştigat titlul în Superliga, după ce s-a impus cu 2-1 în faţa Farului, cu trei etape rămase de disputat în campionat.

„Roş-albaştrii” au cucerit titlul după 9 ani, dar de acestă dată au făcut-o în mare stil, cu 14 puncte avans faţă de locul 2.

Risto Radunovic a anunţat recent că vrea să plece de la FCSB.

Angajamentul muntenegreanului expiră în iarnă şi se pare că nu ar fi dispus să rămână la liderul Superligii.

Gigi Becali nu vrea să renunţe la fotbalist şi a anunţat că vrea să îi ofere o mărire salarială considerabilă: de la 10.000 de euro la 15.000 de euro.

Recent, MM Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundaşului de bandă. Oficialul de la FCSB susţine că va purta discuţii, pentru ca jucătorul să semneze o nouă înţelegere. 

”E peste toţi care au fost!”

”Abia acum am avut un prim contact cu agentul lui şi mâine (n.r. astăzi) mă voi ocupa de asta la prima oră. 

Radunovic este cel mai bun fundaş stânga de la generaţia Petre Marin-Mihai Neşu încoace. Peste toţi care au fost. El este jucătorul nostru până în decembrie şi nu va pleca în niciun caz până în iarnă”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport

Radunovic este cotat la 1,4 milioane de euro pe Transfermarkt, iar finanţatorul va fi nevoit să îl vândă pe muntenegrean, în vară, dacă nu va ajunge la un consens cu acesta. Radunovic evoluează la FCSB din 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele