Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

”E greu de crezut”. Preşedintele Chindiei a vorbit despre revenirea lui Marco Dulca

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20847015/1/marco-dulca-fcsb.jpg

Gigi Becali a declarat după meciul pierdut de FCSB cu scorul de 1-3 în faţa echipei Farul, că îi va cere tehnicianului Nicolae Dică să schimbe sistemul de joc. “Dică va schimba asta la ordinul meu!”, a subliniat el.

Becali a vorbit şi despre jucători şi a explicat că se gândeşte că vrea să renunţe la Marco Dulca, adus recent de la Chindia Târgovişte.

Preşedintele dâmboviţenilor s-a declarat mirat de reacţia lui Becali şi este de părere că jucătorul că sunt şanse mici ca jucătorul să revină la echipa sa.

 

”L-au luat (n.n. pe Marco Dulca) să-l dea înapoi? E greu de crezut că Marco se va întoarce la Chindia! El ne putea ajuta, dar a ales să plece, iar despărţirea de Marco ne-a destabilizat. Am citit declaraţiile domnului Gigi Becali, dar ştiţi şi dumneavoastră că dânsul spune multe la nervi, atunci când jocul echipei nu este unul bun.

Marco este însă un jucător puternic din punct de vedere mental şi eu cred că va rezista presiunii de la FCSB”,
a spus Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei, pentru cei de la ProSport.

Raţă, şanse mari să plece

FCSB a trimis către UEFA lista cu jucătorii pe care va miza în grupele Conference League, iar de pe ea a fost scos un jucător venit recent la echipă, Vadim Raţă. În cele din urmă, vicecampioana nu va mai miza pe el, fiind şanse foarte mari ca mijlocaşul să revină la fosta echipă, FC Voluntari, care îl doreşte.

În schimb, în locul lui Raţă a apărut cel mai recent transfer al bucureştenilor, Andrea Compagno, atacantul venit de la FC U Craiova. Informaţia a fost confirmată chiar de Mihai Stoica, înainte ca FCSB să înceapă cursa pentru primăvara europeană.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri