Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

"E o senzaţie frumoasă”. Iasmin Latovlevici, ”golazo” în poarta celor de la Farul

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 21 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20611936/1/lato.jpg

FC Argeş a obţinut o victorie crucială, pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în primul meci al zilei din Casa Liga 1. În urma acestui rezultat, formaţia lui Gică Hagi îşi reduce şansele la un loc de play-off. Dobrogenii sunt pe locul 6 în acest moment, la un punct în faţa rivalilor de azi, dar au un program greu, în etapele rămase de disputat în sezonul regular.

Unicul gol a fost reuşit de Iasmin Latovlevici, din lovitură liberă, în minutul 89, după un fault aiurea comis de Nedelcu la peste 20 de metri.

"E o senzaţie frumoasă, mai ales că am obţinut cele 3 puncte într-o deplasare grea, poate foarte grea pentru unii. Important e că suntem acolo, sus şi că încercăm să facem tot ce putem să terminăm cu bine.

Nu neapărat că am stat la cutie, dar automat, când joci în deplasare şi menţinându-se scorul 0-0, a fost foarte important să nu luăm gol, iar dacă dacă marcăm, cum am şi făcut-o, e un plus.

Eu nici nu m-am gândit că o să ne bată, am venit pur şi simplu să jucăm şi să vedem care e mai bun şi ăla merită.

Niciuna nu pleacă favorită, pentru că acum s-a strâns finalul, toate echipele resimt oarecare presiune, eu nu înţeleg, inclusiv noi, care am jucat mai la curtie, dar noi jucăm şi să avem în minte că trebuie să câştigăm. Să vedem dacă vor conta statisticile astea la ceva",
a declarat Latovlevici, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele