Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"E o veste foarte bună”. MM Stoica, reacţie de fair-play, după ce Farul a câştigat procesul la TAS

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 7 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21009576/1/sm.jpg

Farul Constanţa a câştigat procesul intentat celor de la UEFA la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), cu privire la dreptul de a participa în cupele europene.

Clubul nu a primit anul trecut licenţa de participare în cupele europene, după realizarea fuziunii dintre Farul şi Viitorul, iar echipa lui Gheorghe Hagi a contestat decizia.

Farul a făcut apel la TAS, după ce comisia UEFA a considerat că a existat o fuziune Viitorul-Farul din care a rezultat un club nou, iar acesta nu are dreptul să participe în cupele europene în primii trei ani.

La puţin timp după pronunţare deciziei, Mihai Stoica şi-a manifestat bucuria pentru faptul că dobrogenii au cale liberă către cupele europene şi a punctat că se aşteaptă la un play-off senzaţional.

 

"E o veste foarte bună că Farul va avea licenţă pentru Europa. Ăsta va fi cel mai tare play-off 'ever'. Iar noi avem o revanşă de luat. Chiar două", a postat oficialul lui FCSB, pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele