Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

"E ruşinos!". Vorobjovas, reacţie dură după ce a aflat de pe Facebook ca e dat afară de UTA

UTA Arad Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20715023/1/vorb.jpg


Modestas Vorobjovas, mijlocaşul lituanian în vârstă de 26 de ani al celor de la UTA Arad, nu şi-a ascuns indignarea faţă de modul în care şefii clubului l-au anunţat că nu-i vor prelungi contractul în această vară.
 
La finalul unui sezon în care a prins nu mai puţin de 29 de meciuri, Vorobjovas aştepta o discuţie decisivă cu factorii de decizie din board-ul Bătrânei Doamne, dar aceasta nu a mai venit. În schimb, a aflat că va pleca, dar abia după ce a citit o postare scrisă pe pagina de facebook a echipei:
 
"Am vrut să rămân, dar clubul nu m-a vrut. Oamenii au început să spună că am oferte mai bune sau că nu mai voiam să rămân în România, dar adevărul este că nici nu am fost anunţat. Am aflat de pe Facebook, la fel ca toată lumea. Este ruşinos", i-a spus Vorobjovas, printr-un mesaj pe facebook, unui fan arădean curios de situaţia sa.
 
Pe lângă Vorobjovas, care a marcat trei goluri în 29 de meciuri, UTA a mai renunţat la Dangubic, Dima, Baravykas şi Laukzemis.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele