Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic şi-a atins obiectivul. ”Pentru moment sunt mulţumit, trebuie să vedem cum facem” VIDEO | Zeljko Kopic şi-a atins obiectivul. ”Pentru moment sunt mulţumit, trebuie să vedem cum facem”
VIDEO | ”Cel mai urât meci în care am jucat în viaţa mea”. Denis Politic, aspru după remiza cu Miercurea Ciuc VIDEO | ”Cel mai urât meci în care am jucat în viaţa mea”. Denis Politic, aspru după remiza cu Miercurea Ciuc
Dinamo, făcută praf după egalul de la Miercurea Ciuc: „Penibil!” Dinamo, făcută praf după egalul de la Miercurea Ciuc: „Penibil!”
Lovitura pregătită de Dinamo! După ce s-au salvat, ”câinii” vor să aducă cel mai bun jucător al unei rivale din play-out Lovitura pregătită de Dinamo! După ce s-au salvat, ”câinii” vor să aducă cel mai bun jucător al unei rivale din play-out
VIDEO | Csikszereda - Dinamo 0-0. ”Câinii” au acceptat dominarea din retur a ciucanilor şi rămân în Superliga VIDEO | Csikszereda - Dinamo 0-0. ”Câinii” au acceptat dominarea din retur a ciucanilor şi rămân în Superliga
Cristi Dulca nu a fost invitat la meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Răspuns plin de bun simţ al fostului internaţional. ”Nu am fost invitat, dar m-aş fi dus” | EXCLUSIV Cristi Dulca nu a fost invitat la meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Răspuns plin de bun simţ al fostului internaţional. ”Nu am fost invitat, dar m-aş fi dus” | EXCLUSIV

”E un an pierdut, un an foarte rău”. Eugen Neagoe, concluzii amare

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21403758/1/neagoe.jpg

Joi, de la 20:00, FC Argeş întâlneşte Dumbraviţa. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Eugen Neagoe a analizat în cuvinte dure prestaţia piteştenilor în acest an. Cei de la Argeş au retrogradat din Superliga şi au şanse foarte mici în actuala stagiune la un loc de play-off pentru promovare.

”Nu am reuşit să punem în practică tot ce am discutat până acum. E un an pierdut, un an foarte rău pentru clubul FC Argeş. Tot ce s-a întâmplat în acest an, cu retrogradarea, cu această primă parte de Liga 2, care este foarte, foarte slabă.

Da, mai este un singur joc, venim după o partidă modestă, foarte slabă, pierdută. Poate a fost cel mai slab joc al nostru de când am venit. Mai avem un joc, trebuie să demonstrăm, să dăm tot ce avem mai bun, să arătăm că suntem jucători importaţi, valoroşi, pe care FC Argeş se poate baza pe viitor.

Chiar dacă în acest moment sunt probleme de lot, accidentări, sunt perioade la finalul unui an, a unui sezon, când anumiţi jucători cedează, dar caracterele puternice se văd în momente grele, dificile. Sper să fie conştienţi de importanţa jocului, le-am tot atras atenţia.

Va fi un joc foarte important pentru noi, pentru FC Argeş. Ştiu că suporterii sunt dezamăgiţi, au dreptate, acest an a fost unul slab, 2023. Avem jocul cu Dumbrăviţa, sper să jucăm bine, să luăm cele trei puncte, sunt foarte importante pentru noi”,
a spus Neagoe, înainte de meci.

Mai mult decât atât, partida va putea fi urmărită şi pe site-ul Primasport.ro, în format video-text, unde vor putera fi văzute toate fazele importante. 

FC Argeş traversează o perioadă dificilă. Chiar dacă argeşenii aveau ca obiectiv promovarea la finalul acestui sezon, după ce au retrogradat, echipa nu a obţinut rezultate. În acest moment, FC Argeş este pe locul 16 în clasament, cu 15 puncte.

Dumbrăviţa este pe locul 11, cu 19 puncte, având şanse să prindă locurile de play-off.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele