Ultima oră
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”

”E un tip neplăcut. E un tip greţos ca om. A promovat şi nu l-au nominalizat ăia. Ce ruşine pentru el”. Radu Banciu îl distruge pe Ladislau Boloni ǀ VIDEO EXCLUSIV

Fotbal Internațional Publicat pe 7 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21220642/1/befunky-collage-17.jpg

Victoria lui Metz cu scorul de 3-2 în faţa grupării Bastia, din ultima etapă a Ligue 2, i-a adus lui Boloni promovarea-n Ligue 1 în contextul incidentului petrecut la meciul dintre Bordeaux şi Rodez.

Antrenorul român a reuşit o adevărată performanţă, după ce a putut să promoveze în primul eşalon al fotbalului francez. La un moment dat, Metz traversa o perioadă extrem de slabă şi nimeni nu se mai gândea că echipa va promova.

Totuşi, Boloni a redresat echipa, iar la final a triumfat. Chiar dacă a reuşit o performanţă remarcabilă, Radu Banciu a făcut mai multe dezvăluiri despre antrenorul român. El susţine că nu a auzit niciodată pe nimeni să spună lucruri bune despre Boloni şi că fostul selecţioner ar fi o persoană neplăcută. 

”E un tip neplăcut. E un tip greţos ca om. A promovat şi nu l-au nominalizat ăia. Ce ruşine pentru el”

”Nu am auzit nimic. Ar fi vrut să îl dea afară. E un tip neplăcut. E un tip greţos ca om. Toată lumea s-a plâns de el din toate timpurile. Nu am auzit pe nimeni să vorbească frumos de el. Acum nu zic de jurnalişti, ăştia sunt nişte lingăi. 

Vorbesc de cazuri concrete. Nimeni de bine, numai de rău. De asta nici nu l-au nominalizat. Vă daţi seama. A promovat şi nu l-au nominalizat.

Vă daţi seama? Ce ruşine, până la urmă, pentru el, nu pentru ăia. Cei care au făcut clasamentul ăla ştiu fotbal, sunt din interior. El nu apărut între cei 5 nominalizaţi, deşi a plecat cu echipa dintr-o situaţie care nu se mai putea redresa. Asta e”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri