Ultima oră
”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca ”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca
Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!” Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”
VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur
Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024 Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024
VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial
Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor” Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor”

Echipa la care ar putea ajunge Alexandru Maxim, după ce Gaziantep a anunţat retragerea din campionat

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21015666/1/alex-maxim-1400x933.jpg

Alexandru Maxim ar putea ajunge sub formă de împrumut la Beşiktaş, după ce Gaziantep a anunţat retragerea din campionat

Mijlocaşul român a fost în vizorul cluburilor mari din Turcia încă din ianuarie 2021, dar se pare Beşiktaş îl doreşte acum pe Maxim, având în vedere că şi Gaziantep a anunţat retragerea din campionat pentru acest sezon. Aceeaşi decizia au luat-o şi echipele Hatayspor, Yeni Maltyaspor şi Adanaspor, afectate şi ele de cutremurele din 6 februarie.

Pe lângă Beşiktaş, care vrea să îl împrumute pe Maxim până la finalul acestui sezon, Galatasaray şi Fenerbahce au fost interesate la un moment dat de mijlocaşul ofensiv. Sunt mari şanse ca ”alb-negrii” să realizeze mutarea, având în vedere că antrenorul Senol Gunes îşi doreşte un ”număr zece” în echipă, informează cotidianul turc Fanatik.

  • ”Tricolorul” are cifre excelente în Super Lig, reuşind să marcheze 40 de goluri şi să ofere 18 assist-uri în 105 meciuri jucate în campionatul Turciei.
  • 5 goluri şi 10 pase de gol a reuşit Maxim în 25 de meciuri în tricoul lui Gaziantep, în acest sezon.
  • Mijlocaşul de 32 de ani este cotat la 3.5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Gaziantep, clubul la care este legitimat Alexandru Maxim, a anunţat că nu va mai juca în acest sezon în campionat

"După un asemenea dezastru, nici nu mai avem putere să vorbim despre fotbal. Nu este posibil ca clubul nostru să îşi continue activităţile sportive în toate aceste condiţii dificile. Prin decizia Consiliului de Administraţie, Clubul de Fotbal Gaziantep a decis retragerea din competiţiile Superligii şi Cupa Turciei în sezonul 2022-2023. Credem că oraşul şi ţara noastră se vor vindeca de rănile acestui cutremur devastator cât mai curând posibil. Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături", a anunţat Gaziantep.

Şi echipele Hatayspor,  Yeni Maltyaspor şi Adanaspor şi-au anunţat retragerea din campionat.

Cutremurele din Turcia şi Siria, de la începutul săptămânii, s-au soldat cu peste 28.000 de decese.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele