Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Echipa la care e văzut Denis Alibec: ”S-ar integra foarte bine acolo”

Farul Constanta Publicat pe 24 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20897779/1/da.jpg

Denis Alibec are evoluţii tot mai bune la Farul, sub comanda lui Gică Hagi. Din acest motiv, e posibil ca ”Regele” să îl vândă cândva, în iarnă sau în vară, pentru o sumă deloc neglijabilă în ciuda vârstei, de 31 de ani. Ovidiu Herea, fostul jucător al Rapidului, acum liber de contract, ultima dată în Liga 2, la Metaloglobus, îl vede pe Alibec chiar în Giuleşti, sub comanda lui Adrian Mutu.

Ovidiu Herea crede că Alibec s-ar integra perfect în echipa Rapidului, mai ales că ar fi pe stilul său. Herea consideră că atacantul ar fi iubit de pătimaşii suporteri din Giuleşti, în ciuda trectului, în ciuda faptului că a jucat şi a fost căpitan la FCSB.

”La forma pe care o arată Alibec acum, cred că e atacantul de care echipa naţională are nevoie. A demonstrat-o în acest campionat şi arată şi o formă fizică excelentă. Pot spune că şi Rapidului îi lipseşte un atacant de tipul lui Alibec.

E un jucător care ar prinde foarte bine la Rapid, ar fi iubit de public, având în vedere execuţiile pe care le are şi tehnicitatea pe care o arată meci de meci. Cred că dacă ar ajunge la Rapid, publicul giuleştean ar uita foarte repede că a jucat la FCSB. Un jucător aşa cum este el ar fi foarte iubit în Giuleşti”, a declarat Ovidiu Herea, la ProSport.

Denis Alibec, şase goluri în acest sezon 

Alibec este cunoscut drept un jucător capricios, dar se pare că Hagi i-a găsit ”cheia” pentru a-l motiva şi a-l aduce la nivelul pe care îl arăta la Astra, când câştiga campionatul alături de Mariuş Şumudică.

După experienţele nereuşite de la FCSB, Kayserispor, CFR şi Atromitos, transferul la Farul a scos la iveală jucătorul talentat, care la un moment dat făcea parte din lotul lui Inter Milano.

Gică Hagi este extrem de mulţumit de Denis Alibec, mai ales că acesta a ajuns la o greutate optimă şi acest lucru se vede şi în statisticile lui, reuşind în acest sezon şase goluri şi două pase de gol.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele