Ultima oră
Denis Drăguş, prezentat oficial de turcii de la Trabzonspor! Denis Drăguş, prezentat oficial de turcii de la Trabzonspor!
Bascehtbalistul Dennis Schroder, primul sportiv de culoare care va fi portdrapel pentru Germania la JO Bascehtbalistul Dennis Schroder, primul sportiv de culoare care va fi portdrapel pentru Germania la JO
O echipă din liga secundă şi-a schimbat forma de organizare şi va avea drept de promovare O echipă din liga secundă şi-a schimbat forma de organizare şi va avea drept de promovare
Unde va ajunge Alexandru Işfan, după despărţirea de Petrolul Unde va ajunge Alexandru Işfan, după despărţirea de Petrolul
Ballkani s-a făcut din nou de râs în cupele europene Ballkani s-a făcut din nou de râs în cupele europene
LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv 0-0. Ocazii irosite de campioana României LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv 0-0. Ocazii irosite de campioana României

Echipele din România au aflat în ce urne vor fi la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor la handbal

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 25 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21642997/1/ehf.jpg

Forul european de handbal a anunţat, marţi, componenţa urnelor valorice pentru tragerea la sorţi de joi, a grupelor Ligii Campionilor. România va avea patru echipe în urne, trei la feminin - CSM Bucureşti, Rapid Bucureşti, Gloria Bistriţa, şi una la masculin - Dinamo Bucureşti.

Potrivit EHF, la feminin, campioana CSM Bucureşti se află în urna a 2-a valorică, iar celelalte două echipe româneşti, Rapid Bucureşti şi Gloria Bistriţa, se vor afla în urna a 3-a, respectiv a 4-a.

Gloria Bistriţa a primit wild-card şi se va afla la debut în Liga Campionilor, după ce în 2024 a jucat finala European League.

În 2024, trofeul a fost câştigat de Gyor ETO.

Meciurile din cele două grupe de câte opt echipe se vor juca între 7-8 septembrie - 22-23 februarie 2025.

La masculin, campioana Dinamo Bucureşti a revenit în competiţie, tot cu wild-card, după ce în 2024 a evolua la Turneul Final 4 al European League (locul 4).

Pentru tragerea la sorţi de joi, Dinamo a fost repartizată în urna a 3-a valorică. Se vor forma două grupe a câte opt echipe.

Trofeul este deţinut de FC Barcelona.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele