Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Eder Gonzalez nu mai vrea să audă de Sepsi. Cu cine s-ar fi înţeles spaniolul

Sepsi OSK Publicat de Ovidiu Neacşu pe 9 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20768998/1/nmjjowmwyjfmzdiymdy1mddjzmy4yjc4nge-thumb.jpg

Sepsi va juca astăzi, de la 20:30, în Supercupa României, contra lui CFR Cluj, dar nu va putea conta pe mijlocaşul spaniol, Eder Gonzalez, care este dat dispărut din luna iunie. Partida se poate vedea Live pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro

Eder Gonzalez nu vrea să se întoarcă la formaţia din Sf. Gheorghe şi nu a mai dat niciun semn, după plecarea sa din luna iunie. Directorul sportiv a lui Sepsi, Attila Hadnagy a anunţat că nu îl obligă să rămână pe spaniol, chiar dacă mai are un an de contract şi sunt dispuşi să îl lase să plece.

Tot preşedintele clubului anunţă ca ar fi fost contactat de Atrotimos, o echipă din Grecia, care doreşte să îl transfere pe Eder Gonzalez şi cel mai probabil acolo e spaniolul în acest moment. Ibericul a fost sfătuit să părăsească România, cât mai repede şi cel mai probabil din această cauză a plecat fără să îi înştiinţeze pe oficialii clubului.

”E băiat tânăr, a disparut undeva. L-au sucit impresarii, nu ştiu ce... ne-a sunat Atromitos din Grecia că vor să îl ia”, a declarat Attila Hadnagy la Pro Arena.

”Din păcate, nu ştiu dacă aţi aflat, Eder Gonzalez nu s-a mai întors. Nu a dat niciun semn, vedem ce facem şi cu el. Şi acolo trebuie să acoperim postul, un mijlocaş central.

Siner, nu ştiu ce mai e în capul lui. Mai are contract cu noi minimum până pe 30 iunie, după aia are opţiune încă un an. A făcut 50% din meciuri şi se prelungeşte automat, am vorbit acum cu avocatul. El a zis că nu mai vrea să stea în România, că a stat prea mult. Noi am zis că o să-l lăsăm să plece, dar nici chiar aşa de capul lui. Nu ştiu ce are în cap. Aşteptăm decizia să vedem ce va fi”, a spus Attila Hadnagy la finalul iunie, la Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele