Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Edi Iordănescu a fost la un pas de o echipă din Superliga! Ce s-a întâmplat şi de ce nu s-a concretizat

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21356132/1/kosovo-romania-preliminariile-campionatului-european-16-06-2023-2.jpg

Edi Iordănescu a fost la un pas să semneze cu Petrolul în 2012, dar până la urmă mutarea nu s-a mai concretizat.

Actualul selecţioner al naţionalei a fost antrenorul mai multor cluburi din prima ligă a României de-a lungul timpului, printre care se numără FCSB, CFR Cluj, Pandurii, Gaz Metan.

Edi Iordănescu a fost aproape să semneze cu Petrolul în 2012, fapt dezvăluit de Valeriu Răchită, dar negocierile au picat la un moment dat din cauza poziţiei echipei ploieştene în campionat.

“În 2012 când eram manager general la Petrolul am pierdut cu Chiajna acasă, am zis că mă retrag de pe bancă, rămân manager general şi pun antrenor. Ştii pe cine am contactat? Pe Edi Iordănescu.

Am venit la Bucureşti, am vorbit cu Edi, m-am întâlnit cu ‘Nea’ Puiu’ şi am stat de vorbă cu Edi cred că două ore la masă. Mi-am dat seama cât de bine pregătit este şi cum gândeşte. I-a fost lui frică că retrogradăm.

Deşi i-am spus că sunt lângă el, că nu retrogradăm şi că o să facem o echipă care să se bată la un trofeu. Ceea ce s-a şi întâmplat în 2013 când a venit Rednic şi după a rămas Contra şi a câştigat”, a declarat Valeriu Răchită, pentru Fanatik.

România, pe primul loc în grupa de calificare la EURO 2024

Echipa naţională a României a învins, pe ”Arena Naţională”, cu scorul de 4-0 (3-0), selecţionata Andorrei, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. ”Tricolorii” ocupă primul loc în grupă, cu 16 puncte, cu unul mai mult decât Elveţia.

Este de menţionat că Elveţia are cu un meci mai puţin decât naţionala antrenată de Edi Iordănescu şi România va avea un duel direct cu Elveţia în luna noiembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri