Ultima oră
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV

Edi Iordănescu a venit cu răspunsul pentru Octavian Popescu! Selecţionerul a explicat şi de ce nu a fost convocat Darius Olaru

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 24 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20650163/1/c2g9n2rhngrkzgqxzti1mgm1ywmyndjimdeznjjmmmzmyza-thumb.jpg

Edi Iordănescu a răspuns mai multor subiecte apărute în spaţiul public, în cadrul unei conferinţe de presă premergătoare meciului cu Grecia. 

Octavian Popescu a spus că s-ar mulţumi dacă ar pirmi 10-15 minute să joace vineri, pe stadionul Steaua, iar selecţionerul României a venit cu un răspuns pentru tânărul fotbalist. 

„Eu mă gândeam la mai mult pentru el. Dacă vrea doar 10 minute, atunci mă gândesc să mai reducem din ele. Este un jucător pe care îl cunosc foarte bine, foarte talentat. Ştiu ce potenţial are.

Mai sunt şi alţii în Liga 1, şi nu numai, care mi-au atras atenţia, dar trebuie să aibă continuitate cum a avut Tavi. Cum este şi Radu Drăguşin, unde am identificat mult potenţial. Încercăm să-i integrăm, să-i pregătim pentru ceea ce urmează”, a spus Edi Iordănescu. 

Apoi, selecţionerul a abordat şi subiectul „Darius Olaru”, jucătorul FCSB-ului, unul dintre fotbaliştii aflaţi într-o formă foarte bună, dar neconvocat pentru această acţiune.

„Îl cunosc foarte bine pe Olaru, îi ştiu caracterul, personalitatea, valoarea şi potenţialul. Un jucător care poate da foarte mult şi care are o marjă mare de creştere. Olaru nu este nici la 60% din ce poate să fie. Este în atenţia mea, el ştie asta. Vă asigur eu.

Trebuie să fim corecţi şi să analizăm nu doar ultima etapă. Să analizăm ultima perioadă. A fost accidentat, a avut COVID-19, a avut o anumită pauză. El ştie, i s-au transmis aceste lucruri din partea mea şi a staff-ului că avem încredere în el. Există posibilitatea, fără promisiuni, chiar în campania din iunie să-l vedem la echipa naţională. Este un jucător pe care îl putem câştiga pentru viitorul echipei naţionale”, a mai spus Iordănescu jr..

 

mail-share icon Email
viewscnt