Ultima oră
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană
Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului
Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a  38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a 38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni

Edi Iordănescu, categoric înaintea duelului cu FC U Craiova: „Vreau concentrare maximă. Nu avem un plan B!”

FC U Craiova 1948 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 16 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20397011/1/fcsb-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-12-09-2021-2.jpg

FCU Craiova 1948 va primi vizita celor de la FCSB sâmbătă, în etapa 9 din Casa Liga 1. Duelul se va vedea în direct de la 20:00, pe LookSport, Prima TV şi PrimaPlay. 

FCSB vine după un succes istoric în faţa marii rivale, Dinamo, scor 6-0. În cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului, Edi Iordănescu s-a declarat încrezător şi a afirmat că victoria este singura lor variantă. 

„Suntem într-un moment bun după victoria cu Dinamo, dar îmi doresc să cred că am consumat momentele de euforie şi ne-am reconectact pentru ce urmează. Ne aşteaptă un meci greu, cu un adversar cu tradiţie, cu suporteri. Nu avem plan B, vrem cele trei puncte. Adi este un antrenor foarte preocupat, ştiu ce vorbesc, îi văd un viitor strălucit. 

Punctele sunt foarte importante. Trebuie să consolidăm ce am făcut bine în meciul cu Dinamo şi să eliminăm greşelile. Trebuie să eliminăm momentele de lipsă de concentrare, vreau concentrare maximă până la ultimul fluier. Nu contează dacă jucăm acasă sau în deplasare, avem nevoie de puncte pentru clasament”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

În acest moment, FCSB ocupă locul 7 în clasamentul din Casa Liga 1, în timp ce Craiova lui Mititelu Jr. se clasează pe 12. Între cele două formaţii sunt 4 puncte distanţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri