Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Edi Iordănescu îndeamnă la calm. ”Să rămânem echilibraţi. Am crescut un nivel, dar încă nu suntem pregătiţi pentru turneul final”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21415616/1/edi.jpg

Edward Iordănescu a declarat, într-un interviu pentru FRF tv, că tricolorii trebuie să fie realişti şi să înţeleagă faptul că echipa încă nu este pregătită pentru un obiectiv aşa cum şi-ar dori selecţionerul la turneul final al Euro 2024.

După ce a anunţat că nu va mai avea prezenţe în media, exceptând obligaţiile regulamentare UEFA, Edward Iordănescu a decis să vorbească la FRF.tv deoarece a primit multe solicitări din partea instituţiilor media: “Respect profesia de jurnalist, însă mi-ar fi fost imposibil să onorez toate solicitările. Consider că aceasta a fost cea mai bună soluţie pentru toţi şi mulţumesc pentru înţelegere”.

 “Trebuie să fim mai pragmatici ca niciodată. Dacă nu vom fi extrem de competitivi la acest turneu final şi pregătiţi din toate punctele de vedere ne va fi foarte greu să ne îndeplinim obiectivul pe care ni l-am propus: ieşirea din grupe. Va trebui să fim pragmatici la maxim. Jucătorii au datoria ca la cluburi să dea totul ca să aibă minute jucate. Fiecare are datoria să demonstreze că poate să facă parte dintr-un nucleu de excepţie pentru următorul nivel, turneul final. Vor fi jocuri de a fi sau de a nu fi. Pregătirile pentru Euro au început din momentul în care am aflat adversarii. Trebuie să ne demonstrăm în primul rând nouă că putem mai mult decât o simplă prezenţă la European”, a spus Iordănescu.

El s-a declarat dezamăgit de faptul că mulţi internaţionali au probleme la echipele de club: “Mare mi-a fost dezamăgirea că după ce am reuşit această calificare fantastică în continuare foarte mulţi dintre băieţii noştri traversează perioade nu tocmai bune la cluburi. Eu sunt alături de ei total. Ei ştiu asta. Dar trebuie să facă eforturi şi să vină pregătiţi sută la sută. E foarte importantă forma sportivă”.

“În faţa noastră stă o capcană extrem de periculoasă. Dacă nu facem paşii corecţi putem să avem probleme. Mesajul meu public, pentru întreaga opinie publică, este: Haideţi să rămânem echilibraţi. Haideţi să rămânem realişti, hai să înţelegem că da, am crescut un nivel, dar încă nu suntem pregătiţi pentru turneul final sau nu pentru a îndeplini un obiectiv aşa cum eu aş dori la turneul final. Avem în continuare mult de muncă şi foarte puţin timp la dispoziţie”, a mai afirmat selecţionerul.

Iordănescu a menţionat că pentru el în acest moment contractul cu FRF nu este o prioritate. “Contractul meu pentru mine în momentul de faţă nu este o prioritate. Cred că şi pentru federaţie nu este în momntul de faţă o prioritate şii nu ar trebui să fie. Dacă într-o zi voi fi abordat pentru o discuţie cu privire la contractul meu disponibilitatea mea este totală”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri