Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Edi Iordănescu nu ţine cont de singura cerere a lui Gigi Becali! Iulian Cristea e în lotul FCSB pentru meciul cu Clinceni

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20406173/1/becali-iordanescu.jpg

FCSB se pregăteşte pentru meciul de sâmbătă cu Academica Clinceni, pe Arena Naţională, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 10-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Antrenorul Edi Iordănescu a decis să ignore dorinţa patronului Gigi Becali de a-l exclude din lot pe fundaşul Iulian Cristea.

Potrivit Fanatik, Gigi Becali a izbucnit după meciul de la Hunedoara, din 16-imile de finală ale Cupei României, şi le-a transmis apropiaţilor că nu mai vrea să îl vadă în echipă pe Iulian Cristea, care a fost nesigur împotriva unor jucători din Liga 3.

Edi Iordănescu i-a mai ţinut partea lui Iulian Cristea, imediat după venirea sa la FCSB, în luna august. După meciul pierdut cu Rapid, scor 0-1, Iulian Cristea era trecut pe “lista neagră” de către Gigi Becali.

"Nu mă puneţi să comentez ce apare în spaţiul public. Am spus nişte lucruri clare şi am demonstrat până în acest moment că aşa s-a întâmplat şi se va întâmpla cât timp voi fi aici. Nu pot să comentez despre cine a intrat în dizgraţii. Nu îmi fac activitatea în funcţie de ce apare în presă. Decizia este a mea şi va fi tot timpul, atât timp cât voi fi aici. Cu siguranţă, Iulian Cristea este în lot", a spus Edi Iordănescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Iulian Cristea (27 de ani) a fost titular la primul meci al lui Edi Iordănescu pe banca celor de la FCSB, cu Sepsi (1-1), dar şi la înfrângerea dură suferită în faţa celor de la CFR Cluj, scor 1-4. În confruntarea cu Dinamo (6-0), Iulian Cristea a fost folosit ca mijlocaş la închidere. În meciul cu FC U Craiova (1-0), Iulian Cristea a fost rezervă, fiind introdus pe teren în minutul 65.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele