Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Edi Iordănescu, reacţie fermă despre retragerile lui Chiricheş şi Maxim. ”Pentru mine nu există subiectul ăsta. Am nevoie de ei”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20731795/1/edi.png

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că pentru el nu există subiectul retragerii lui Vlad Chiricheş sau a lui Alexandru Maxim, el menţionând că are nevoie de implicarea celor doi.

“Pentru mine Vlad Chiricheş nu este doar căpitanul echipei, este şi unul dintre lideri... Vlad este un jucător care în mod constant în ultimii ani a jucat la un nivel foarte bun, care joacă titular la echipa lui de club în Serie A cu rezultate bune şi foarte bune, de care noi nu ne putem lipsi. Am văzut că s-a speculat în presă şi despre anumite discuţii de retragere la el, la Maxim... Pentru mine nu există subiectul ăsta.

Ei sunt aici, sunt cu grupul, am nevoie de ei ca să ajute şi să se implice în ceea ce înseamn activitatea grupului. Sunt jucători cu un istoric foarte bun, inteligenţi, cu personalitate, care pot influenţa grupul şi de care grupul şi eu avem nevoie”, a afirmat tehnicianul.

În ceea ce priveşte declaraţia sa: “Nu am venit să-mi stric cariera, ci să fac performanţă”, făcută după meciul cu Muntenegru, Iordănescu a spus: “Mesajul dorit de mine a fost să dau un impuls de încredere, de putere, să spun că putem realiza lucruri bune. Sunt un antrenor foarte tânăr, care îşi doreşte să facă carieră, să progreseze şi a îmbrăţişat această carieră şi care a îmbrăţişat această provocare cu încrederea că poate să îşi realizeze obiectivele”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri