Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Edi Iordănescu schimbă masiv echipa pentru meciul cu Bosnia Herţegovina. Cum ar putea arăta echipa de start

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20731891/1/rom-mnt.jpg

România dispută al doilea meci din actuala ediţie a Ligii Naţiunilor, în Bosnia şi Herţegovina. Partida este marţi, de la ora 21:45, live text pe primasport.ro. ”Tricolorii” sunt cu moralul la pământ, după eşecul cu Muntenegru, scor 2-0. Pe lângă rezultat, fotbaliştii noştri au făcut un joc modest, la capătul căruia au tras un singur şut pe poartă.

  • Meciurile din UEFA Nations League se văd pe canalele Prima Sport şi pe www.primaplay.ro

Edi Iordănescu va opera schimbări masive faţă de partida de sâmbătă. Cea notabilă este cea a lui Vlad Chiricheş, fundaşul celor de la Sassuolo a greşit la ambele reuşite ale muntenegrenilor şi ar putea să piardă formula de start cu Bosnia.

În apărare Manea şi Burcă de la CFR Cluj ar putea fi o parte din surprizele selecţionerului. Ofensiva cel mai probabil va suferi schimbări de asemenea. Puşcaş îi ia locul lui Alibec, iar Mihăilă ar putea fi înlocuit cu Mitriţă.

Echipele probabile:

  • Bosnia  Herţegovina: Sehic – Gazibegovic, Ahmedhovic, Hadzikadunic, Kolasinac – Hotic, Pjanic, Prcic – Stevanovic, Dzeko, Krunic.
  • România: Niţă – Manea, Burcă, Rus, Bancu – Olaru, Creţu, Marin – Ivan, Puşcaş, Mitriţă

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri