Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Edi Iordănescu vede partea pozitivă din remiza cu Finlanda. ”Am simţit încredere şi altă personalitate”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 24 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20868326/1/edi-iordanescu-1.jpg

Reprezentativa României a remizat în deplasare, scor 1-1, cu selecţionata Finlandei, în penultima rundă a grupelor Ligii Naţiunilor. ”Tricolorii” ocupă în continuare ultimul loc în clasamentul grupei, cu un singur meci rămas de disputat.

În celălalt meci din grupă, Bosnia şi Herţegovina a învins cu 1-0 Muntenegru.

Edi Iordănescu s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor naţionalei României. Acesta a punctat faptul că dacă avea mai mult timp, atunci ar fi putut pregăti altfel lotul.

 

”Am avut situaţii, am creat şi mă bucur că am simţit încredere şi altă personalitate. Hai să aşteptăm, în ceea ce mă priveşte. Să vină un rezultat bun cu Bosnia, după care tragem linie. Mărturisesc că mi s-au făcut multe nedreptăţi şi sunt lucruri care nu le consider fireşti. Eu cer încredere şi răbdare. Nu pentru mine, pentru echipă.

Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Mă frustrează pentru că dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul.

A venit şi o rază de soare pe strada noastră, să facem un rezultat bun şi să dăm speranţă publicului. Fanii să spere şi să aibă răbdare.

Am început jocul şi l-am pregătit pentru victorie. Din păcate perioada din iunie ne-a forţat să ne asumăm riscurile. Am început cu o medie de vârstă de 26 de ani, o echipă tânără. Am păstrat jucători în jurul cărora vrem să construim. Îmi doresc să pregătim o echipă pentru viitor.

Nu am câştigat cele 3 puncte, dar am câştigat mentalitate pentru viitor. Am arătat că avem viitor, asta ne dă speranţe. Jucătorii mi-au plăcut, au arătat caracter.

Am primit gol la singurul şut din prima repriză. A fost destul de multă neşansă. Echipa a început bine, chiar dacă am primit gol am reacţionat bine. Am produs situaţii clare, am lovit bara de două ori. Cred că meritam să intrăm cu un alt rezultat la pauză.

Ce mă bucur e că jocul a arătat altfel, am avut o posesie mult mai bună, cu progresie. Am avut un procentaj de 88% de acurateţe la pase. Am produs multe ocazii. E adevărat că pe final puteam să pierdem, dar trebuie să ştiţi că ne-am asumat şi riscuri. Am căutat victoria. Plătim acum pentru ce a însemnat perioada din iunie.

Cred că niciun jucător nu poate fi scos în faţă pentru lipsă de atitudine. Echipa a arătat alt spirit, semnele sunt foarte bune. Dacă rezultatele erau un pic mai bune în vară, acum vorbeam cu mai mult entuziasm. În primul rând, nu cred că sunt subiectiv când spun că am avut multă neşansă din momentul în care am venit. Erau jucători care au dispărut total şi în iarnă şi în vară… mă gândesc la Ianis, Nicu Stanciu, Sorescu, Iulică Cristea, Dennis Man, Mihăilă. Dacă avem cât de cât lotul complet şi cu formă bună, putem să arătăm mult mai bine”
, a declarat selecţionerul României pentru Antena Sport.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri