Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Edinson Cavani, la un pas să bată palma cu Real Sociedad! Anunţul momentului vine din Spania

Manchester United Publicat pe 27 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20653111/1/cavani-1.jpg

Edinson Cavani (35 de ani) nu prea îşi mai doreşte să continue la Manchester United şi din vară. Atacantul, potrivit presei din Anglia, va declina eventuala ofertă de prelungire, înţelegere scadentă la finalul acestui sezon, şi poate schimba chiar campionatul. Poate da Premier League pe La Liga.

O mutare de-a dreptul spectaculoasă se pregăteşte în vara care vine. Edinson Cavani a început discuţiile cu oficialii clubului Real Sociedad în privinţa unui transfer, iar şansele de reuşită există şi sunt chiar mari, potrivit AS.

Man. United nu vrea să îi dea drumul atacantului din Uruguay, mai ales că are în plan să ia în sfârşit Premier League, odată cu revenirea lui Ronaldo. Vrea să îşi facă un lot solid, dar Cavani îşi doreşte să plece, culmea, chiar din pricina transferului portughezului. Nu se ştie exact de ce e nemulţumit, pentu că ei pot juca pe poziţii diferite, ar putea fi folosiţi amândoi în acelaşi timp pe teren, dar cert este că Edinson Cavani a intrat în negocieri cu Sociedad, care este pregătită să renunţe la Alexander Isak.

În acest sezon, Cavani nu a jucat prea mult, în numai 17 meciuri, şi a marcat doar de două ori şi a oferit o singură pasă decisivă. El a ajuns la Manchester United în octombrie 2020, când a venit gratis de la PSG.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri