Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Edjouma, ultimul meci pentru FC Botoşani. Ce a spus înainte să plece la FCSB

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20600591/2/edj.jpg

FC ”U” Craiova 1948 a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-2, pe FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Au marcat Bălan 15’, Bauza 22’ şi Compagno 78’ pentru gazde, respectiv Roman 17’, 41’ pentru oaspeţi.

Pentru Malcom Edjouma a fost ultimul meci în tricoul formaţiei moldave, el urmând să plece la FCSB, formaţie care deja l-a prezentat. Nu a fost o prestaţie de ţinut bine în această seară, francezul a greşit la primul gol al oltenilor, iar la interviuri a dat impresia că este nervos şi a surprins când a fost întrebat despre viitoarea echipă.

"A fost greu, pentru că noi nu am jucat prea bine, ei au jucat mai bine. E eu sunt supărat că îmi las colegii cu un gust amar, dar asta e viaţa. Ne-a fost dificil să ne găsim pe teren, nu am jucam cum ştiam, nu am jucat repede şi simplu. Ce pot să spun?"

(n.r. despre plecarea la FCSB) Da, sunt gata, dar să vorbim despre meci, de ce să vorbim despre FSCB? Mâine vorbim despre FCSB, iar azi vorbim despre meci. Vă rog, să vorbim despre meci",
a spus mijlocaşul, la finele partidei.

Malcom Edjouma (25 de ani) este noul pariu al lui Gigi Becali. Omul de afaceri speră să obţină o sumă bună de bani în schimbul mijlocaşului venit de la FC Botoşani, pentru 330.000 de euro. Patronul FCSB-ului e convins că îl va da repede pe francez, peste un an, contra clauzei de transfer stipulate în contract.

Gigi Becali şi Malcom Edjouma au căzut de acord asupra unei clauze de 5 milioane de euro. Rămâne de văzut dacă dorinţa lui Becali se va şi îndeplini, pentru că a mai avut şi alte pariuri eşuate.

În acest sezon, fotbalistul a disputat 21 de partide în Liga I pentru FC Botoşani şi a marcat patru goluri. În România, Edjouma a mai jucat la FC Viitorul în prima jumătate a anului 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele