Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Eduard Radaslavescu şi Robert Popa, în topul celor mai promiţători 250 de tineri ai Europei

FCSB Publicat pe 30 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20840498/1/eduard-radaslavescu-fcsb.png

SuperLiga României dă doi jucători în topul celor mai promiţători 250 de tineri din Europa născuţi după anul 2000. Este vorba de Eduard Radaslavescu (18 ani), venit în această vară la FCSB, de la Farul, şi portarul Robert Popa (19 ani), legitimat la FC U Craiova.

Topul în care se regăsesc cei doi jucători români aparţine CIES Football Observatory. Tinerii au atras atenţia prin evoluţiile pe care le-au avut în campionatul intern şi, în plus, au şi cote de piaţă destul de importante, Radaslavescu valorează 500.000 de euro conform Transferamrkt, în timp ce Popa valorează cu 50.000 mai puţin, 450.000 de euro.

În vârstă de numai 18 ani, pe care i-a împlinit în urmă cu o lună (30 iulie), Radaslavescu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi internaţional U20 al României. Pentru Farul (fosta Viitorul), jucătorul a debutat în prima ligă la 17 octombrie 2021, la numai 17 ani şi 2 luni şi a adunat, până acum, un total de 26 de meciuri. Pentru FCSB a jucat doar o partidă.

  • FCSB a plătit 500.000 de euro pentru transferul lui Radaslavescu.

Robert Popa s-a format în oraşul natal, la Râmnicu Vâlcea, iar la FC U Craiova a ajuns în 2020, de la Flacăra Horezu. Pentru echipa patronată de familia Mititelu a jucat chiar şi în Liga 2, dar la nivelul primei divizii a adunat 32 de partide.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele