adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

EHF aprobă introducerea sistemului challenge, care va fi introdus mai întâi la meciurile din Liga Campionilor

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20997724/1/ehf.jpg

Comitetul Executiv al forului european de handbal (EHF) a aprobat, în şedinţa de sâmbătă, introducerea sistemului challenge la meciuri, urmând a fi testat în Liga Campionilor, la feminin şi masculin.

Potrivit EHF, antrenorii vor putea cere o singură dată pe meci consultarea sistemului challenge la masa oficială, în cazul contestării unei decizii de arbitraj, care ar putea fi astfel schimbată.

Decizia Comitetului Executiv al EHF va trece şi prin Comisia Tehnică de Arbitraj, respectiv Comisia de Competiţii, la reuniunea acestora din 23-24 februarie, după care ar urma ca sistemul challenge să fie implementat la Turneele Final Four ale Ligii Campionilor, de la Koln şi Budapesta.

Ulterior, în funcţie de evaluările experţilor EHF, sistemul ar urma să fie extins şi la celelalte competiţii organizate de forul continental.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele