Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider

El Clasico, în alb! Real Madrid învinge meritat Barcelona, cu 2-1, după două contraatacuri-blitz finalizate de Alaba şi Vazquez

La Liga Publicat pe 24 oct 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20435405/4/barca-real-1-2.jpg

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), rivala FC Barcelona, în etapa a 10-a din LaLiga. Fundaşul David Alaba a marcat cu un şut spectaculos de pe partea stângă, în minutul 32. Acesta a fost prima reuşită a jucătorului austriac în tricoul madrilenilor, pe care-l poartă de vara trecută.

Tot pe contraatac, Lucas Vazquez a dublat avantajul oaspeţilor, în minutul 90+4, după ce a împins în poartă balonul respins în faţă de Ter Stegen, în urma unui şut al lui Asensio.

În minutul 90+7, Kun Aguero a marcat golul de onoare al gazdelor, reluând balonul în poartă după o centrare pe jos a lui Sergino Dest, de pe partea dreaptă. Şi Aguero este la primul gol pentru noua lui echipă, FC Barcelona

La meci au asistat 86.422 de spectatori, o audienţă record în Spania în timpul pandemiei de coronavirus.

Real este pe primul loc, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Sevilla şi Real Socedad, de pe lcourile 2-3. Toate aceste echipe au jucat câte nouă meciuri.

Osasuna este pe locul 4, cu 18 puncte, iar Atletico Madrid, pe locul 5, cu 17 puncte, dar cu două jocuri mai puţin. FC Barcelona este pe locul 8, cu 15 puncte, acumulate tot din nouă partide.


Barcelona - Real Madrid 1-2 (Aguero 90+7 / Alaba 32, Vazquez 90+4)  

Echipele de start: 

  • Barcelona: Ter Stegen - Mingueza, Pique, Garcia, Alba - Gavi, Busquets, F. De Jong - Dest, Depay, Fati.
    Rezerve: Neto, Inaki Pena, Puig, Demir, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Aguero, Roberto, Umtiti, Nico, Balde.
    Antrenor: Ronald Koeman.
  • Real Madrid: Courtois - Vazquez, Militao, Alaba, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Vinicius.
    Rezerve: Lunin, Luis Lopez, Carvajal, Vallejo, Nacho, Hazard, Asensio, Marcelo, Valverde, Mariano, Camavinga, Blanco.
    Antrenor: Carlo Ancelotti.

Min. 90+8: Final de meci!
Min. 90+7: GOOOL Barcelona! Aguero marchează din careu, din pasa lui Dest.
Min. 90+4: GOOOL Real! Vazquez marchează după un şut blocat al lui Asensio, tot în urma unui contraatac. Totul pleacă după o ocazie uriaşă a Barcelonei.
Min. 90+1: Valverde iese din cauza unei accidentări, intră Carvajal.
Min. 87: Schimbare la trecerea timpului la Real Madrid, Ancelotti chiar le face semn jucătorilor să tragă de timp. Intră Asensio în locul lui Vinicius.
Min. 85: Koeman schimbă din nou, Gabi îi lasă locul lui Luuk de Jong.
Min. 84: Prima ocazie mare a lui Aguero. Reia cu capul peste poartă, în urma unei centrări a lui Depay.
Min. 80: Real începe să tragă uşor de timp. Mendy vede cartonaşul galben, după ce întârzie o repunere de la margine.
Min. 77: Mână moartă, De Jong e înlocuit de Koeman. E introdus Roberto.
Min. 73: Intră Aguero în locul lui Fati.
Min. 72: Nu e ziua lui Benzema. Luftează din trei metri.

Min. 72: Face şi Real prima modificare. Iese Rodrygo, intră Valverde.
Min. 67: Barcelona e ”ruptă” la mijlocul terenului, De Jong e depăşit total. E inexistent de la începutul meciului.
Min. 62: Benzema trage slab din opt metri, Ter Stegen reţine fără probleme.

Min. 60: Dest greşeşte la 20 de metri, Vinicius e pe fază, intră în careu, dar când vrea să tragă revine jucătorul catalanilor din spate şi respinge în out.

Min. 55: Mendy trage de la distanţă, dar Ter Stegen reţine în doi timpi. Real controlează meciul în aceste minute, deşi primele secvenţe ale părţii a doua au fost dominate de Barcelona.
Min. 47: Introdus după pauză, Coutinho are prima ocazie din repriza a doua. 

Min. 46: Începe partea a doua. 
Min. 45+1: Final de primă repriză. 
Min. 45: Fază prelungită de atac a Barcelonei, şutul din şase metri al lui Fati e blocat în ultimul moment de Alaba.

Min. 42: Se joacă de la o poartă la alta pe acest final de primă parte. Benzema e ţinut în careu de Garcia, dar jocul e lăsat să curgă.
Min. 35: Barcelona revine în atac, iar Pique reia puţin pe lângă poartă cu capul, în urma unui corner.

Min. 32: GOOOL Real! Fază fantastică de contraatac, finalizată de Alaba cu şut din careu.

Min. 25: Ratare monumentală a lui Dest! Depay îi pasează excelent la 11 metri, dar şutul acestuia se duce mult peste, deşi e singur cu Courtois.

Min. 31: Fază spectaculoasă a lui Vinicius, care e oprit cu greu în careu, de Mingueza. Real cere penalty, dar reluările arată altceva.

Min. 20: Real mai echilibrează la capitolul posesie, încearcă să deschidă mijlocul Barcelonei cu pase laterale, în speranţa că se vor forma breşe. Presing avansat al gazdelor.
Min. 13: Prima incursiune periculoasă a Realului. Vinicius intră în careul catalanilor, dar Garcia respinge în corner. Faza fixă nu aduce nimic periculos.

Min. 9: Presiune din ce în ce mai mare a Barcelonei. Catalanii încearcă să deschidă apărarea Realului, dar până acum nu găsesc cele mai bune variante. Atacurile se opresc cel mult la marginea careului de 16 metri.
Min. 4: Barcelona stă mai bine în startul de meci, e mai prezentă în jumătatea madrilenilor. Real iese cu greu din propria jumătate.
Min. 1: Începe partida!


Realul este echipa care se află într-o formă mai bună în acest moment, fiind pe locul 2 în La Liga, 3 puncte sub liderul Real Sociedad, dar cu un meci în minus disputat. În ultima etapă au fost înfrânţi de Espanyol, 1-2. 

Barcelona a suferit o înfrângere în urmă cu două etape în faţa unei alte rivale, Atletico Madrid, 0-2. Doar că, moralul le-a fost ridicat de ultimul meci, în cadrul căruia au câştigat 3-1 cu Valencia. Catalanii se află într-un moment dificil faţă de rivali, ocupând locul 7 în la Liga, după 8 meciuri jucate. 

Real Madrid s-a impus în ultimele trei dueluri directe cu Barcelona, 2-1, 3-1 şi 2-0. Catalanii au obţinut ultima victorie pe 2 martie 2019, pe Santiago Bernabeu, 1-0.

Program transmisiuni La Liga, posturile Look

  • Joi: Oviedo – Burgos (La Liga2), de la 22:00, pe Look Sport
  • Vineri: Osasuna – Granada, de la 22:00, pe Look Sport
  • Sâmbătă: Valencia – Mallorca, de la 15:00, pe Look Sport+
  • Cadiz – Alaves, de la 17:15, pe Look Sport+ 
  • Athletic – Villarreal, de la 22:00, pe Look Sport 2 
  • Duminică: Sevilla – Levante, de la 15:00, pe PPV2
  • Barcelona – Real Madrid, de la 17:15, pe Look Sport+ şi Look 4k
  • Real Betis – Rayo Vallecano, de la 19:30, pe Look Sport 3 
  • Atletico Madrid – Real Sociedad, de la 22:00, Look 4k

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele