Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

Liverpool Publicat pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21573250/1/profimedia-0867673271.jpg

Liverpool a ajuns la un acord verbal cu oficialii de la Feyenoord pentru a-l recruta pe antrenorul Arne Slot. Se aşteaptă ca un acord final să fie încheiat în acest weekend.

Slot îşi anunţase deja intenţia de a se alătura clubului englez: „Mi-ar plăcea să merg la Liverpool”, a recunoscut el joi. „Acum aştept să văd dacă cele două cluburi vor ajunge la un acord. Sunt foarte încrezător„, a spus el.

Potrivit BBC, valoarea tranzacţiei ar putea ajunge până la 9,4 milioane de lire sterline (10,9 milioane de euro). Actualul antrenor al echipei, germanul Jürgen Klopp, care va demisiona la finalul sezonului, a declarat vineri că a fi tehnician la Liverpool este „cea mai bună meserie din lume”.

Slot a preluat funcţia de manager al lui Feyenoord în 2021 şi şi-a confirmat interesul de a conduce în Premier League atunci când a numele lui a fost vehiculat la Tottenham în 2023.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele